2014. augusztus 2.egyedül járt itt 45 Többször is ettem az étteremben és az ételek mínősége jó csak az ára elég húzos! Jó helyen található Sopron szívében! Kiszolgálás jó bár a picérek néha bl meccset néztek a tévében szerintem ez illetlenség egy ilyen 4 csillagos Hotelnél!
És a pincérnőkről ne is beszéljűnk hogy beszétek kiabáltak a tanuló pincérekkel ez szőrnyű ha én lennék a tulaj a két idősebb pincérnőtől minél elöbb megválnék ezt több esetben is láttam ahogy a diákokkal bántak! :(DE a Hotel nagyon szép szobákkal rendelkezi csak horror árón sajnos!
2014. augusztus 2.családjával járt itt 25 Az ételek mennyiség és mínősége is elég keményen megkérdő jelezhető! Nem értem hogy lehet ennyire rossz alapanyagokat beszerezni és ilyen kevés mennyiséget felszólgálni! Elhiszem hogy üzlet a tulajnak is a kissebb adag de azért nem biztos hogy megéri neki ez hosszabb távon sőt szerintem biztos hogy nem!
A kiszolgálással elégedett voltam nem lehet rájuk panasz! A tisztaság is rendben van nem itt vannak a bajok hanem ahol az elöbb leírtam!
2014. augusztus 1.családjával járt itt 55 Nagyon jó étterem ,a legjobb benne hogy nagy mennyiségű ételt adnak normál áron és ezt helyben másik éttermek nem mondhatják el magukról! Még menüben is nagy adagokat adnak szóval még simán azzal is jól lehet lakni nembeszélve az étlapról választott ételek mennyiségével garantáltan tele leszel vagy meg sem bírod enni ,pedig én jó evő vagyok!
Talán egy picit az ételek mínőségén kéne javítani nem rosz de a hús széle néhol egy kicsit rágos de helyi szinten elfogadható viszont Soproni vagy Győri étteremhez képest nem! A kiszólgálás is nagyon jó időben elkészűl minden!
2014. augusztus 1.egyedül járt itt 45 Nagyon jó kis hely csendes nyugodt helyen fekszik! Az ételek mínősége jó mennyiségre is elfogadható és legfőképpen árban viszonylag ólcsó főleg soproni szinten! Nagyon udvaris kiszolgálás itt aztán tényleg megéri borravalót adni a pincéreknek. :)Gyors rendes kiszólgálás udvarias személyzet! A menü is elég ólcson kapható és jó finom is !
Leves jó nagy csészében adják,talán a főétel mennyisége volt egy kicsit kicsi de menüben ez még talán az elmegy kategória!
2014. augusztus 1.egyedül járt itt 251. Nagyon drága egy étterem még a menü is 2000 ft környékén van! 2. Az ételek mennyisége is nagyon kevés még menüben is a konkurensekhez képest! Mínőségben jók az ételek csak hát a mennyisége ilyen árakért? A kiszolgálás jó a tisztaság is nagyon rendben van! Sopronban egész szép kilátás nyílik az étteremből ez még pozítivum!