2014. január 17.a párjával járt itt 55Ajánlom a szállodát, nagyon jól éreztem magam az ott töltött 2 napban. Kedves és figyelmes a személyzet. A szoba, a wellness hibátlan volt. Egy kis edzőterem is a vendégek rendelkezésére áll. A büfévacsoránál igényes a választék, finomak az ételek. Pihenésre nagyon alkalmas a környezet, el lehet lazulni egész nap a szállodában is, illetve jókat lehet kirándulni a környéken.
2013. november 9. járt itt 25 Teljesen átlagos vidéki panzió, nagyon túlárazva, a honlapjuk egyáltalán nem a valóságot tükrözi, sokkal jobbnak tünteti fel magát. Az eddigi hozzászólókkal mind egyetértek. A vendéglátás minden elemén zavaróan érződik a spórolás. A mi szobánk kicsi volt és zajos, ezzel együtt a szobával volt a legkevesebb probléma, inkább csak bosszantó, hogy pl.
egy zuhanyozó olyan igénytelenül kialakított, hogy pl. nincsen benne szappantartó (a csaptelepen kell "egyensúlyoztatni" a bekészített,olcsó flakonos akciós folyékony kézmosó szappant). Valóban mindenre rá kell kérdezni, a wc-papíros leírás szó szerint velünk is így történt, azt viszont gondosan elmondják, mi minden feláras (fürdőköpeny, jacuzzi, hétvége stb. ). Nincs egy recepció, de még egy kiírás sem, hogy hol kell bemenni a házba. A fogadásunkkor jelen lévő hölgy kedves volt, de olyan információkat sorolt el, amelyek kuponos vendégekre vonatkoztak (hétvége feláras, egy vacsora benne van), anélkül, hogy megkérdezte volna, mi milyen vendégek vagyunk. Amikor szóltunk, hogy nem kuponosok vagyunk, "akkor mégsem jár vacsora". Nem is gondoltuk, hogy járna, de az ilyen vendégkommunikáció,ebben a formában, ez nem vendéglátás, nem szállodai szintű szobaárakhoz méltó. Kuponnal esetleg megéri, de teljes árért mindenképpen másik helyet válasszanak!