2015. június 3.barátokkal járt itt 55 Nagyon jó program minden évben Pünkösdkor a Nyitott Pincék Palkonyán. Ilyenkor szoktuk meglátogatni ezt a csalàdi pincészetet, ami gyônyörű környezetben található. Nincs messze a vasútàllomástól, és mivel a finom borokat nem szabad kihagyni, senki nem vàllalja a sofőr szerepét.
A kóstolgatàs garantàltan az utolsó vonat indulásáig tart. Ha jövőre jó programot akarsz, akkor ezt a vasárnapot ne hagyd ki.
2014. december 5.barátokkal járt itt 55Pécsett a város szivêben, a Széchenyi tér sarkán található. Itt mindig jó a hangulat, a nap bármely szakában be lehet térni. Az ételek nagyon finomak, a tulaj minden jóval és olaszos stílussal kínàlja a vendégeket. Ha Pécsre jössz ne hagyd ki :-) Garantáltan felejthetetlen élmény, hétvégén Dj-kel bővúl a kínálat.
2014. október 28.barátokkal járt itt 55Baráti társasággal jártunk itt. Fantasztikus a kiszolgálás, az ételeket csak dicsérni lehet. mi pécsiek vagyunk, közel van a hely, de bárhonnan ajánlom ide elutazni. A pincelátogatás is nagy élmény, egy kozépkori hangulat átélésével vetekszik. A végén a finom borok és ételek utén az állomásra is kifuvaroztak minket. Vendéglátás magasfokon. Biztos hod ezt meg fogjuk még ismételni máskor is.
2014. augusztus 23.barátokkal járt itt 55Régóta szeretek ide járni, most megújulta hely. Nekem nagyon ízlenek a piadinák, quesadillák. A mellé adott saláta biozöldségekből készúl és a tortilla lapokat is itt készítik. Az árak ebédidőben akciósak. A kiszolgálás nagyon kedves, a hangulat baráti :-) A várfal felőli részen zavartalanul lehet találkozni, beszélgetni finom borokat kortyolgatva.
2014. augusztus 21.barátokkal járt itt 55Nagyon hangulatos a strand, a kikötőben ringatozó yachtok. Kedves és közvetlen a kiszolgálás. A vendégek is barátságosak egymással, itt nagyon érezhető hogy a hajozó emberek a vizen és a szárazföldön is segítik egymást mindenben. Hiszen bárki kerülhet bajba és olyankor nincs idő gondolkozni. Ilyen helyeken szeretek nyaralni, ahol mindenki ennyire szimpatikus :-)
2014. február 21.barátokkal járt itt 55Romantikus környezetben található, a mediterrán város központja 5 perc sétára van. A szaunája fantasztikus, egy csodálatos élménnyel lettem gazdagabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom, annyira családias, és az itt dolgozók is nagyon kedvesek, segítőkészek. A panoráma is a legszebbek közé sorolható. A szomszédos borpincészetet meglátogatni kötelező!
2013. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55Szuper volt, minden nagyon finom! Megunhatatlan a hely! Hangulatos, klasszikus, mindig felejthetetlen. A helyi csalàdok ünnepeinek színhelye. Nagyon régóta élvezzük az itteni ízeket. Most a családom lepett meg egy születésnapi vacsorával, jonb választás nem is lehetett volna. A környék kirándulásra tökéletes. A havihegyi séta kötelezõ mindenkinek aki erte jár.