Livia333

Livia333 adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.03.16
Utoljára itt2024.06.04

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. június 4.barátokkal járt itt
3 napot töltöttünk a szállodában. Minden szuper volt! A személyzet kedves , segítőkész. Az ételek finomak. A kilátás pazar. A wellness részleg is megfelelő. Mi biztosan vissza térünk !
Felhasználó fényképei:
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár -
Még több kép (4 db) >>
Gyenge 2023. július 4.családjával járt itt
Elég sok magyarországi szállodában fordulunk meg az év folyamán, [moderálva - a szerk. ] , így van összehasonlítási alapunk. Én azt gondoltam, hogy a Silver Hajdúszoboszló egyik legjobb szállodája. Nos csütörtökön érkeztünk. A vacsora ahogy korábban már mások is írták finom volt . Bár a választék elég gyér.
Kihagyhatatlan 2023. július 19.a párjával járt itt
Wellnessezni indultunk Visegrádra, gondoltuk be térünk. Megérte! Mi a kisvasutat választottuk az autónkat a parkolóban hagytuk. A jegyek megvétele után pár percet kellett várnunk és indult a kisvonat. Nekünk nagyon tetszett hogy testközelségbe kerültünk olyan állatokkal melyeket az állatkertben csak igen messziről szemlélhetünk meg.
Felhasználó fényképei:
Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös - Richter Safari Park Nagykőrös -
Még több kép (11 db) >>