2014. július 18.családjával járt itt 55 Július közepén a családdal jártunk itt. /előre foglalással 6 fős ebéd/
Az ételek mennyisége elképesztő, a tálalás profi és ízléses. A ház ajándéka, a kis kancsónyi cseresznyelé fantasztikus és különleges. A salátás-savanyúságos pult különleges és eddig még nem kóstolt dolgokat kínál. A kiszolgálás végtelenül udvarias.
Egy becsúszott pici hibát /egy levest későn hoztak/azonnal elegánsan és nagyvonalúan korrigáltak. Az étlap hagyományos és különleges, fantáziadús ételeket is ajánl. Nagy parkoló, szerencsés esetben még árnyékos hely is akad. Egyetlen apró negatívum: a kellemes teraszon van kijelölt dohányzó asztal is. Én is dohányzom, de egy étteremben zavar. Úgy gondolom, hogy ha valaki rá akar gyújtani, az fáradjon le néhány lépcsőnyit az épület elé, mellé. Minden összevetve rendkívül kellemes élmény volt az itt eltöltött idő és az ebéd. Ajánlom mindenkinek.
2014. július 13.gyerekekkel járt itt 55 Az épület és a kert gondozott és nagyon szép, az apartman rendkívül tiszta, barátságos, a berendezés és a felszerelés kifogástalan. Az óváros negyedórás kellemes séta és a Szépasszony völgy sincs messze. A vendéglátók figyelmessége, segítőkészsége páratlan. számukra nincs megoldhatatlan probléma.
Minden információval rendelkeznek, amivel még szebbé tehetik az egri napokat. Az Almafa és a tulajdonosok így együtt: ritka kincs a nyaralóknak vagy kirándulóknak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Aki egyszer itt járt, biztosan vissza fog térni.