2013. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55 Négy éjszakát töltöttünk el a szállodában,két pici gyerekkel. Kérésünkre minden be volt készítve amit előre eggyeztettünk,babakád,kiságy,cumisüveg melegítő. A szobák gyönyörűen és izlésesen vannak berendezve. A wellnes részleg minden igényt kielégítő . A strandal össze van kötve át lehet járni nagyon praktikus.
A Kicsi gyerektől a nagyik mindenki talál magának megfelelő medencét. A csúzdák felelythetetlen élményt biztosítanak. A tisztaság mindehol alap volt. A személyzet minden kívánságunkat leste. Az étterem gyönyörű, az ételek váltotatossak és rendkívül finomak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom 4 hónapos babával és öt éves gyermekkel voltunk felejthetetlen élmény volt a négy nap. Remélem lesz alkalmunk ide visszatérni. Egyszóval minden csillagos 5 .
2013. május 14.családjával járt itt 55Gyönyörű volt minden a park a szállás hely a wellnes részleg minden kielégítően gyönyörű volt. az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. rengeteg látnivaló van. az élménybirtok is szuper volt mintha az ember vissza csöppenne a középkorba,sokszor szeretnénk még visszajönni mert annyiran tetszett a szobák stilusa nagyon szép már kétszer aludtunk két különböző stilusban