2023. május 29.a párjával járt itt 35 Az étterem nagyon retro hangulatú, s már a betérésünkkor azzal fogadtak, hogy a frissen sültekre kicsit többet kell várni, pedig már nem volt kimondottan ebédidő /3 óra/, de elég sokan voltak. Mivel készételt rendeltünk végül is nem kellett olyan sokat várni. A levesek elfogadhatóak voltak, de a palacsinta hideg volt és a túrós töltelék ízetlen, darabos volt.
Lehet, hogy a többi étel jó, de az árak egy budapesti belvárosi, elegánsabb étteremmel azonosak. Viszont mindkét pincér, aki kiszolgált udvarias és kedves volt. Ha legközelebb Zsámbékra megyek, a másik két étterem valamelyikét fogom kipróbálni.
2023. április 24.barátokkal járt itt 55 Pár napja nyílt meg az étterem, közel a Blahához. Jól megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, de autóval is meg lehet állni előtte vagy a közelben. Az étterem magyaros jelleggel működik: a neve, a berendezése, az ételek. A megkóstolt ételek ízletesek, megfelelő adagok, de lehet kis adagot is kérni.
Mi a marhahúslevest, a cigány pecsenyét, a bugaci töltött csirke-mellet, a vörösboros marhapörköltet és a vadast tudjuk jó szívvel ajánlani, Az étterem különlegessége, hogy hétvégeken élő cigányzene is van.
2023. február 25.a párjával járt itt 55Annyira szép, hogy mindenkinek meg kéne látogatni életében legalább egyszer. De minden iskolának el kellene ide vinni a gyerekeit.
2022. december 1.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2 éjszakát töltöttünk a szállodában. A szoba kellemes, kényelmes volt, az ágy is. A fürdőszobára ráférne egy kis felújítás. A wellnes részlege kiváló, egyáltalán nem volt zsúfolt. Az étkezésről: a reggeli a szokásos, a vacsora kiváló, 11 féle választék és nagyon jóízűek voltak az ételeik.
Viszont az ebéd az eléggé átlagos vagy kicsit az átlag alatt volt. Főleg a desszertet hiányoltuk. A vacsoránál háromféle sütit is kínáltak. Ezeket a süteményeket inkább az ebédhez kellett volna szervírozni. A felszolgálók nagyon kedvesek és udvariasak voltak, egészen fiatal tanulók is voltak, akik szintén kedvesen, profi módon szolgáltak fel.
2022. december 1.a párjával járt itt 55Többször jártunk már ebben a vendéglőben, igaz most már régebben, de a rántott velő továbbra is finom, az orjaleves kiválló. Az étterem kellemes, tiszta, a kandalló hangulatos, a kiszolgálók kedvesek. Ami megragadott, hogy minden asztalt élő piros rózsa díszített.
2022. december 1.a párjával járt itt 55Pici, de nagyok kellemes hely, kicsi galériával, ami rendkívül barátságos és családias. Baráti beszélgetésekre, találkozásokra is alkalmas, ahol a beszélgetés mellett finom frissensülteket is ehetünk. Reggelizni is lehet, többféle választékkal várnak.
2018. október 26.a párjával járt itt 35 Ezen a helyen már több néven működött étterem. Volt, amelyik jó volt, volt amelyik kevésbé. A szakácsokon múlott. Nagyon jó helyen van, a város közepén, a Múzeum mellett. Az étteremnek kerthelyisége is van, ami addig jó, amíg nincs kánikula. A kiszolgálás elfogadható, nem kellett túl sokat várni az ételre,de nem is csoda, mert felmelegített ételt kaptunk.
A sülthús kemény volt, szinte rághatatlan, a köret tepsis krumpli néven szerepelt, de egy pépes paprikás krumplira emlékeztetett. Szóval, nagyot csalódtunk.
2018. október 24.a párjával járt itt 45 Először voltunk ezen a szálláson és azért választottuk, mert egy programra érkeztünk Jászberénybe, és ehhez közel volt. Általában mindenhez közel van. Igaz, hogy a közelében nincs étterem, de közel van a belváros, ahol több is van. a szállásadók kedvesek, készségesek voltak. Az udvar kellemes, virágos, de be lehet állni autóval is.
A szoba egy kis hátsó épületben van, ami nem hátrány, csak az a baj, hogy három szoba van/ami 9 férőhely/ és ehhez csak egy kicsi zuhanyzó illetve WC. Ráadásul, ha olyan vendégekkel kerül össze az ember, bizony a WC nem túl higiénikus. A közös kicsi konyha sem sok mindenre jó, de semmiképpen sem ottani étkezésre. Viszont a szoba kellemes volt , nagy kényelmes ággyal, új , illatos takaróval, TV-vel. Egyszóval: egy éjszakai alvásra alkalmas, főleg, ha a másik két szobában kulturált vendégek a szomszédok. Sajnos reggelit nem kaphatunk, még kávét sem.
2018. október 24., kollégákkal járt itt 45A régóta működő étterembe sokan látogatnak, helyiek is és turisták is. A választék sokféle. Az ár megfelelő. A probléma, hogy elég kicsi a belső helyiség /nyáron van belső terasz is/és délben előfordul, hogy nincs hely. A kiszolgálás kissé lassú és bár az étlapon nagyon sokféle étel van, ez nem mindig kapható.
2018. szeptember 26.a párjával járt itt 25 Aug. 20-án estefelé ültünk be az étteremhez tartozó teraszra. Kellemes, szép idő volt, a városban nyüzsögtek az emberek, folyt a 20-i műsor a színpadon. Tehát a hangulat megvolt. De sajnos a rendelt ételek hamar elvették a jó hangulatunkat. A férjem bélszínt rendelt erdei gombamártással.
Nos, a bélszín legföljebb hátszín lehetett, de igencsak rágós volt, a gombaszósz pedig valami ízetlen híg lé volt. Én cigánypecsenyét rendeltem. Életem legrosszabb cigánypecsenyéjét kaptam. A hús nem fűszerese sült volt, hanem valami párolt, rágós, ízetlen valami. A krumpli és hagyma is megereszkedett, nem beszélve a kakastarélyról, ami ropogós szalonna helyett valami főtt szalonnára emlékeztetett. Ilyen rossz cigánypecsenyét életemben nem ettem. Az árak viszont igencsak emeltek voltak.