2019. július 4.barátokkal járt itt 15 Egy 8 fős társasággal beszerettünk volna ülni az étterembe, majd a felszolgáló közölte, hogy sajnos nincs 8fős asztaluk. Kör asztalból vagy max. 6 fős vagy 4 fős van. Mondtuk, hogy akkor leülünk egy 6fős kör asztalhoz és húzunk még oda 2 széket. Mondták hogy nem lehet. Visszakérdeztünk, hogy mért nem, közölték, hogy a Főnökség nem engedi.
Kérdeztük, hogy akkor, hogy üljünk le 8-an mire jött a válasz, hogy 2 4 fős asztalhoz letudunk ülni. Mondtuk, hogy jó hát legyen, de akkor közelebb húzhatjuk őket egymáshoz, mire megint jött a válasz, hogy nem lehet, mert a Főnökség nem engedi. Mivel kicsit érdekesnek találtuk, szóltunj, hogy akkor szeretnénk a Főnökséggel beszélni, meglepő módon nem volt bent egyik Főnök se. . De ha a Főnökséget nem zavarja, hogy a nagy asztalakok elmennek onnan és alsó gangon kb. 50 ezer forintot nem ott költ el, akkor sajnálom. . . Pedig szerettünk ide járni, de így már sajnos nem fogunk. Pedig jó hely, volt, de a színvonal egyre lejjebb sülyed. . .