2017. május 9.barátokkal járt itt 55 Sokat hallottam a "híres" füredi velős pirítósról. Így amikor Füreden jártunk gondoltuk kipróbáljuk. Barátaink szinte törzsvendégek. Négyen ebédeltünk a vendéglőben. A környezetet tisztának találtuk. Igazi "kisvendéglő" hangulata van. A velős pirítós és a Francia csülök pörkölt nagyon finomak voltak.
Az ételek mennyiségével és minőségével is meg voltunk elégedve. Mi nem csalódtunk, a pincérek készségesek és kedvesek voltak. Visszatérünk, ha erre járunk legközelebb!
2017. május 1.családjával járt itt 25 Egy áprilisi napon betértünk az étterembe, egy kis "halas" napra. A környezet nagyon szép és tiszta volt. A személyzet kedves volt, de kissé rutintalan Választottunk,vártuk,hogy egy finomat együnk. Az ételek mennyiségével nem volt gond bőséges volt. Ami a minőségét illeti ott voltak gondok. A harcsapaprikás számomra inkább paradicsomos volt,mint hagymás.
A túrós csusza ízetlen volt és hiányzott a pörc róla. A vegyes hallétól többet vártunk, a halnak nem volt jó íze. Süllő roston-salátaválogatással. . . 2 szelet hal (szósz v. öntet nélkül) és rengeteg saláta, ár/érték arányban bukott el. Összességében az összbenyomás nem volt jó, mert mindegy, hogy szezonban megy a vendég vagy nem. Kíváncsi lennék a felszolgáló hölgyek teljesítésére csúcsforgalomban :D Csalódottan távoztunk. . .