2016. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Néhány napja fedeztük fel ezt a gyönyörű fogadót. Két kamasz fiunkkal és egy baráti családdal közösen töltöttük itt a hosszú hétvégét. A hely a XVIII. századi rusztikusságával abszolút elvarázsolt. Kívül-belül harmonizál, rendkívül autentikus, mégis modern minden. A tornácos szobácskák, melyekben vaskályhával olyan meleget tudunk varázsolni, amilyet szeretnénk.
A függöny és a szőnyeg is passzol színben, mintában. Lehet, hogy az ilyen részletek nem mindenkinek számítanak, nekem othonossá tették a helyet. Látszik rajta, hogy vadonat új a berendezés, a fürdők, szinte még használva sem voltak. A főépületet, ahol az étterem van, egy zárt udvaron keresztül lehet megközelíteni, a kert is szép, a pázsit gonozott. Ha jó idő van, (ami sajnos nekünk nem adatott meg az idén) kiülhetünk a tornácra, vagy az étterem teraszára. Éva, a szállás vezetője mindenben készségesen állt rendelkezésünkre. Kisebb gyerekeseknek láttam, hogy van kiságyas szoba is, és az étteremben is van játszószőnyeg. Bárkinek bátran ajánlom, aki nem a csilli-villi luxusra, hanem hangulatos, otthonos pihenésre vágyik.