2015. augusztus 19.a párjával járt itt 55Legendásan finom fagylaltok készülnek itt. Aki Mohácson jár, annak feltétlenül el kell látogatnia ebbe a bájos cukrászdába. A vanília és homoktövis fagylaltok a kedvenceim! A finom fagyi mellé jó kávé és kedves kiszolgálás is társul. Külön kiemelném, hogy kutyabarát hely, tehát a kutyánkat is szívesen látták és külön kérés nélkül hozták neki az ivóvizet.
2014. december 8.családjával járt itt 55 A szállodában 2 éjszakát töltöttünk, all inclusive ellátással. A konyha kiemelkedően jó, mind minőségében, mind a választék tekintetében kifogástalan. A szobánkban enyhe cigaretta szag volt mikor megérkeztünk, mikor jeleztük, azonnal gondoskodtak a levegő frissítéséről, és új szobát ajánlottak fel, amivel végül nem is éltünk.
Elégedettek voltunk a szálloda wellness részével is, bár nekem a szaunával voltak kisebb gondjaim. A szállodában külön szauna működik az uraknak és külön a hölgyeknek. Elméletileg az urak szaunáját délelőtt 10 órától estig látogathatják hölgyek is. A koedukált időszakban azt feltételezném, hogy az urak fürdőnadrágot, vagy lepedőt viselnek szaunázás közben, de nem így volt, így egy próbálkozás után feladtam, sajnos együtt nem szaunáztunk a párommal. Szaunalepedő nincs, így a szobához kapott fürdőlepedőket tekertük magunkra. Egyébiránt a szállodában minden rendelkezésre állt a kellemes pihenéshez.