2016. július 14.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Délben mentünk az étterembe ebédelni, egy felszolgálóhölgy egyböl odajött hozzánk, viszonylag gyorsan leadtuk a rendelést. Én elkezdtem etetni a fél éves kislányunkat üvegböl, mikor is odajött egy felszolgálo,hogy összeszedje az étlapokat. Arra kértem,hogy az enyémet még hagyja ott, erre az volt a válasz,hogy nem hagy ott egyet se,mert az úgyis le lesz edve.
. . . wtf? ! Mindegy, vártuk az italt. Az étlapon feltüntetett fél literes alkoholmentes citromos sört rendeltem, mire kihoztak egy 0,33ast. . . a kérdésemre,hogy nem ez volt az étlapon, azt válaszolták,hogy de ez olcsobb is (na ja, 490 helyett,mint az a számláról kiderült, 450 volt. . . . ). Ezután megérkezett a rendelt étel. . . A vadpörköltnek a vadhoz és a pörkölthöz sok köze nem volt, a csülök nem volt friss, a vargányás csirkemell pedig nem igazán bolt vargányás, illetve a szósz ugyanabbol az alapbol lett készitve mint a leves. . . igényes megoldás. . . A vegyes saláta pedig azt takarja az étteremben, amit kevert salátaként lehet kapni a boltokban. . Nem volt rossz,de nem ez a vegyes saláta. Lehet pizzát kellett volna enni, és akkor nem lenne ennyire lesujto a véleméy. A végén jeleztük,hogy fizetnénk, a felszolgáló kérdés nélkül hozta a számlát egyben. . Az hogy a párom szülei és mi külön fizetnénk, illetve mi kártyával, ugyan kit érdekel? ! Összességében csalodás volt az étterem. Ami pozitív volt, az a felszolgálóhölgy hozzáállása (kedves volt,és segítőkész),illetve maga az étterem (hangulatos volt és tiszta, illetve egyáltalán nem drága, de ennyi. Felejtős hely. . .
2016. június 19.gyerekekkel járt itt 45 Mikor beértünk, szinte teljesen tele volt az étterem. A italrendelést gyorsan felvették, azt gyorsan meg is kaptuk, viszont az ételrendelésre már várni kellett. Ez üagában annyira nem lett volna nagy gond,hiszen sokan voltak az étteremben, viszont mikor megkértünk egy felszolgálót,hogy legyenek szivesek és csukják be a mellettünk levő ablakot,mert az öthónapos kislányunknak neü tesz jót a huzat, azt válaszolták, hogy nem szívesen.
. . Wtf? ! Végül is becsukták az ablakot,de azt az arcot. . . Az ételek egyébként rendben voltak,finom volt minden,de még ettük a levest,mikor már kihozták a tálat. . . A felszolgálás minöségén lenne mit javítani, de akit ez hidegen hagy, annak nyugodt szivvel lehet ajánlani az éttermet.
2014. május 21.a párjával járt itt 45 A kutyánkkal sétáltunk egy nagyot,majd azon gondolkodtunk,hogy a kutyával hol is tudnánk ebédelni. A kellemes kerthelyiség miatt végül is a Diánára esett a választás. Előételnek egy jókai bablevest rendeltünk ami nagyon finom volt annak ellenére,hogy nekem a répa hiányzott belőle,cserébe volt benne kolbász. . .
Főételként én tepsis csülköt, a párom pedig gruber fatálat rendelt. A csülök alá pakolt gomba-cukkini-hagyma-paprika kicsit olajos volt,és ez ízben is eléggé érződött. 10es skálán nálam ez 5ös osztályzatot érdemel,ellenben a gruber fatányérossal,amelyen 3 különböző hús volt. Azok közül is a baconos-sajtos grillezett csirkemellet emelném ki,amely 10/10es értékelést érdemel. Ár/érték arányban teljesen jó az étterem,hangulatos a kerthelyiség,a pincérek figyelmesek,kedvesek és gyorsak.
2014. április 3.barátokkal járt itt 55A tulaj maga a pincér és a szakács is egyben (a felesége segítségével). Házias, finom ételek jellemzik az éttermet, melyben összesen négy asztal található. Az árak a megszokottnál magasabbak, de cserébe figyelmes kiszolgálást, és házias ízeket kapunk, és az adag is rendben van. Mindenképpen megéri betérni.
2014. április 3.családjával járt itt 35 Családi ebédre tértünk be. Én személy szerint őzgerincet rendeltem magyarosan, illetve vadragulevest. A leves rendben volt (a fácán a levesben elég szálkás volt, de hát Istenem, abban a csészényi levesben belefért), ellenben a főétel elég kicsinyke adagra sikeredett, utána még rendeletem egy főételt, amit szintén nem okozott gondot elfogyasztani.
Az ételek ízével nem volt gond, ellenben az adag az ár arányában szerintem kicsi.
2014. április 3.a párjával járt itt 45 Változatos, mindig megújuló étlappal rendelkező étterem. Ezidáig egyetlen egyszer okozott csalódást, amikor is a szarvascomb szeletek helyett csíkokat kaptam, és abból is keveset, illetve az áfonyával töltött almát sem véltem felfedezni a tányéron. . Ettől eltekintve, mindig azt kaptam amit rendeltem.
Az étterem relatív drága, de cserébe rendes adagot adnak, és nagyon ízletesen főznek.
2014. április 3.a párjával járt itt 55 A párommal ebédeltünk az étterem kerthelyiségében. A pincér azonnal jött, végig figyelmes volt és kedves. Én csülöktálat rendeltem, a párom pedig fokhagymás flekkent. Számomra a csülök nem volt elég erősen füstölt (a tálon füstölt főtt csülökszeletek, illetve füstölt, főtt, rántott csülökszeletek voltak), de ki mit szeret.
A köret törtburgonya volt, amit sült szalonnával díszítettek (ez már kellemesen füstölt volt :) ), illetve némi friss szeletelt zöldség volt mellette. A flekken leginkább a cigánypecsenyére hajazott. Mindkét étel jóízű volt, és mindketten jóllaktunk. Számomra egy kétszemélyes tál hiányzott még az étlapról, de ide még mindenképpen visszatérünk, hiszen a haltál is elég vonzónak tűnt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!