2023. január 5.gyerekekkel járt itt 45A szálloda régebbi építésű, a szoba egyszerű, de tiszta, viszont baromi meleg volt, folyamatos szellőztetéssel is 26 fok (anélkül 28). Az étterem és az ételek rendben voltak , a wellness részleg visonylag kicsi, hamar meg lehet unni. A fürdő hőmérséklete jó, de a vize lehetne melegebb, így nem kedvünk volt sok időt ott tölteni.
A szilveszteri program jól sikerült, jó volt a hangulat.
Wellness Hotel Szindbád válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük véleményét és értékelését.
Örülünk, hogy jól érezték magukat!
2023. január 13., , Wellness Hotel Szindbád
2020. december 2.gyerekekkel járt itt 55Többször voltunk már itt a családdal, eddig nem kellett csalódnom.
Valamivel olcsóbb, mint a hasonló szállodák.
Tiszta és remek a szálloda és az étterem is. Rendkívül bőséges a reggeli és a vacsora, a minőségre sem tudok rosszat mondani. Az élmény fürdő része is szuper, a csúszda csak óránként működik, így legalább nem unjuk meg. Ja és a játszóházat imádta a gyerek :-)
2018. március 20.gyerekekkel járt itt 45Egy ebédre ugrottunk be, március lévén, nem tolongtak a vevők, de egy finom kis ebédet kaptunk, viszonylag gyorsan.
Az idős úr, rendkívül kedves volt és segítőkész.
Mivel az ételt elvittük, így neki nem tudtam jelezni, de sajna a rizs ehetetlen volt, nem is ettük meg. Vizes és ízetlen, remélem egyedi eset volt.
2018. március 20.családjával járt itt 45Családdal csak egy gyors kajára szerettünk volna beugrani, de menü sajnos nincsen.
Az étel finom volt, nem tudnék rosszat mondani rá, a kiszolgálás átlagos.
A gyereknek kiskanalat 2x kellett kérnem mire kaptam, mert elsőre nem jött össze nekik valamiért. Ezen kívül minden rendben volt.
Ja, a WC kint van a kerthelyiségben, hidegben nem éppen kellemes kimenni.
2018. március 15.családjával járt itt 45A szálloda rendben van, nagyon szép, a vacsorák többnyire finomak, bár két véglet között, vagy nagyon sós, vagy sótlan.
Ami nem tetszett, az a szoba hőmérséklete.
A termosztát csak dísznek van. 27 fok szerintem értelmetlenül sok, és sehogy se tudtam lejjebb vinni.
2018. február 10.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kellemes környezetben, a vár lábánál, kifejezetten nagy adagokat adnak, és amit ettünk, mind finom volt, mondjuk ezt az árszínvonala is tükrözi. Külön pozitívum, hogy a gyerekeknek van odakészítve egy játszó sarok, mindenféle játékkal, hogy ők is el tudják foglalni magukat.
A kiszolgálás rendben és gyorsan zajlott, külön kívánságunkat is egy pillanat alatt teljesítették.
2018. február 10.gyerekekkel járt itt 55 Alapvetően egy nagyon kellemes 3 napot töltöttünk itt, a recepciós úriembernek van egy stílusa, de nem udvariatlan. A szobák szépek, tiszták, a fűtést teljesen le kellett kapcsolni, mert elég meleg volt. Az étterem vacsora kínálata rendben volt, az ételek finomak, de a reggeli nem dobott fel túlzottan.
Ettől a kategóriától nem "párizsit és gépsonkát" vártam. A wellnessben gyerekkel kicsit zavaró, hogy a csúszda elég gyengén van beszerelve, szinte csak lóg a helyén, nagyon mozog, a gyerekmedence pedig olyan mély, hogy végig bent kell lenni a gyerekkel.
2014. augusztus 30.a párjával járt itt 55 Párommal töltöttünk egy romantikus hétvégét, remek kiszolgálás, problémamentesen zajlott minden. A wellness részleg kifogástalan, és korlátlanul használható. A félpanziós ellátásra nem lehet panasz, bőséges a reggeli és a vacsora is, nagy a választék és mindennap más.
A szobák minősége, felszereltsége is kielégítő, a környék tele van gyönyörű látnivalóval, és a szálloda is szépen, ízlésesen berendezett. Remek hétvége volt! :)
2014. augusztus 30.családjával járt itt 55Gyönyörű környezetben, esztétikusan kialakított étterem, mely magas színvonalat és minőséget képvisel. A személyzet profi, a vendég a legfontosabb. Az ételek kiválóak, sokfélét megkóstoltunk, minden remek és friss, tükrözi az árszínvonalat.
Az adagok persze nem veszik fel a versenyt egy svédasztallal, de ide nem is ezért jön az ember.
Még visszatérünk! :)