2017. október 31.családjával járt itt 25 Kikapcsolódásnak és pihenésnek indult ez a pár nap, de már az első este után azt vártuk, hogy vége legyen és újra otthon legyünk. Két hónapos babánkkal szálltunk meg. A recepciós hölgy kedves, segítőkész. A szobába belépve elfogott a klausztrofóbia, annyira pici a szoba. A hűtő (minibár) üzemen kívül.
Egy kicsi radiátornak volt a feladata befűteni a teret, de az ablakon keresztül a szél erősebb volt, annyira, hogy szemmel láthatóan mozgott a függöny tőle. A fürdőszobára is ráférne egy felújítás, rozsda folt több helyen, hiányzó csempék. A mosdó kagylóban nem folyik le vagy csak nehézkesen megy le a víz. Első este csak langyos víz folyt, szerencsére hoztunk magunkkal víz forralót, így a babánk rendes meleg vízben tudott fürdeni. A párna kicsi és lapos, reggelre elfeküdtük mindenünket. Mellettünk lévő szobában hajnalig mulattak a külföldiek és a szobák annyira hangszigeteltek, hogy azt is hallom ha valaki orrot fúj. A párnának és a hangszigetelésnek köszönhetően fél óránként fenn voltunk és nagyon nehezen tudtunk visszaaludni. A reggelivel semmi gond, egyedüli pozitívum, olyan mint minden másik 4*-os helyen, friss ételek széles választékban. Wellness részleget nem volt időnk kipróbálni, de a sok negatívum után kedvünk se volt hozzá. Második este már egyáltalán nem volt meleg víz 18 órakor, rajtunk kívül mások is panaszkodtak ez végett, de csak éjjelre lett újra langyos víz, mert forró víz valószínűleg itt az életben nem folyt még a csapokból. Jobb híján a baba kádba forraltunk meleg vizet és abban fürödtünk meg mind a hárman. Viszont második este valami csoda folytán melegebb volt a szobába. Összességében csalódás volt a hely, soha többet nem szállunk meg itt, bánjunk, hogy nem a másik [moderálva - a szerk. ] hotelbe foglaltunk, mert ott már jártunk és kifogástalan volt minden számunkra. Nem tudom mire fel kapta meg ez a hely a 4*-ot , mert még a 3 is sok lenne. A kényelmet ebben a pár napban amit szereztünk magunknak csakis a leleményességünknek köszönhettük. Aki teheti kerülje el ezt a helyet.
2016. december 6.a párjával járt itt 55 Múlt héten szombaton először jártunk az étteremben. Sok ismerős, barát ajánlotta már nekünk régebben is, de ha nagy nehezen találunk egy minden téren tökéletes éttermet akkor nehezen merünk kísérletezni új helyekkel a sok rossz tapasztalat végett.
Már belépve egyből egy kedves pincér vezetett minket szabad asztalhoz, mindegy hova ültünk volna, hisz hangulatos, részletekben gazdag helyről beszélünk. A felszolgalók mind udvariasak, kedvesek és figyelmesek. Ha egy asztalnál végeztek a vendégek a pincérek egy percen belül letakarítják és fertőtlenítik az asztalt, nem sok helyen láttam ilyet és ez is pozitívnak írható fel. Az ételek és italok választéka bőséges, nem feltétlenül hagyományos, de nem is túl különleges. Az adagok hatalmasak, én nem tudtam megenni, pedig isteni volt! Minőségi probléma egyik fogásnál sem volt tapasztalható. A tálalás igényes, ízléses. Desszertnek palacsintát kértem, de amit kaptam az állam leesett. Akkor adag volt, hogy el kellett csomagoltatni, de a nagy adag semmi az ízéhez képest. Nem sok helyen készítenek finom vanília sodót, de itt ez is mennyei volt hozzá. Nekünk egy másik városban bevált étterem mellett végre ezt is magunknak tudhatjuk, olyannyira, hogy ismét ott vacsorázunk a hétvégén. :)
Bátran ajánljuk mindenkinek!
2016. július 19., kollégákkal járt itt 45 Kollégáimmal vacsoráztunk ebben az étteremben hétköznap este. Szerettünk volna élő zenét a vacsora mellé, ezért előzetesen telefonon egyeztettünk, készségesek voltak mindent elintéztek nekünk. A felszolgálók udvariasak voltak. Az ételek gusztusosan voltak tálalva és finomak voltak. Friss alapanyagok, ízletes fogások jellemezték a tányéron kínált ételt.
Sok félét ettünk összeségében, senkinek nem volt kifogásolható az étele. Az étterem belseje is hangulatos, ápolt. Nem tudok hibát mondani. Ajánlom másoknak is.
2016. május 17.barátokkal járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt más párokkal együtt. Minden szolgáltatást kipróbáltunk. Tisztaság, rend jellemzi a hotelt. A személyzet kedves és segítőkész. Semmiből nem szenvedtünk hiányt. Az árak kicsit magasak. A football biliárd kedvencünk volt. A finn szauna is jó volt, csak nehéz volt fel fűteni 70 fok fölé nem nagyon akart menni.
A jakuzzi koszos volt kicsit , de ez más vendégeknek volt köszönhető. Ajánljuk másoknak!
2016. január 27.a párjával járt itt 55 Évek óta visszatérő, elégedett vendégeknek számítunk egész évben. A Petőfi utcán található cukrászdába térünk be mindig ha süteményt kívánunk meg illetve innen rendeljük a család tagjainak születésnapi tortáit minden évben. Abszolút elégedettek vagyunk, rossz szájízzel még nem távoztunk innen, ami a cukrászati termékeket illeti.
A kiszolgálás lehetne kedvesebb és közvetlenebb, mert sajnos inkább fegyelmezett és gépies a jellemző. A felszolgálás az, ami nyáron hagy kivetnivalót. Undok, lekezelő, flegma (ez a jelző kimondottan egy férfi felszolgálóra igaz). Nyáron szinte minden héten betérünk, úgyhogy elég sűrűn volt alkalom, hogy ő szolgált fel és soha egy alkalommal sem volt mondható az, hogy kedves lett volna. Köszönés nehezen jött ki a száján, azon kívül viszont tényleg semmit nem mond. A fizetéskor is csak leteszi a blokkot és nekünk kellett kihámozni mennyit is fizetünk. Az ilyen alkalmazott ne is várja, hogy jattot fog kapni! Természetesen minket nem tántorít el a viselkedése, hisz nem miatta megyünk, így maradunk továbbra is hű vendégek.
2013. október 30.a párjával járt itt 45Az ételek változatosak,ízletesek. Mennyiségük, minőségük kifogástalan. Gyors kiszolgálás. A személyzet udvarias, kedves.
Előnye mégaz, hogy több helyen lehet elfogyasztani a kiválasztott étel. ( terasz, földszint, galéria )
Wifi kipipálva. Árak elfogadhatók. Máskor is fogunk itt enni. Ajánlani tudom mindenkinek, nem hiszem, hogy megbánnák.
2013. október 21.a párjával járt itt 45Az étteremben udvarias, kedves, segítőkész feliszolgálók vannak. Az ételek minden alkalommal ízletesek és nagy adagok voltak. Terasza gyönyörű kilátást ad a Tagore sétányra és a Balatonra. Az árak reálisak a balaton parti éttermekhez képest. Ajánlani tudom másoknak is, érdemes betérni nem távozik senki sem éhesen. Nem először voltunk ott és biztosan nem is utoljára.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Párommal évente többször is meglátogatjuk ezt a csodás éttermet, mely jól tükrözi nevét megjelenésében. A személyzet is a korhű ruhákban, udvariasan és kedvesen szolgálnak fel. Az étlap és a benne feltüntetett ételek frappáns megnevezése is ötletes. Míg várunk a rendelt ételre addig is jól telik az idő az udvarban kiállított régi időkből megmaradt tárgyak felfedezésében.
Imádjuk, hogy az ételek és italok régi fajta kerámia tálalókban vannak felszolgálva. Isteni finom a levendula és a bodza szörp. Az ételek nem minden alkalommal sikerülnek ugyan olyan finomra és a mennyiség is kevésnek mondható az árhoz képest. Mi azért minden évben ellátogatunk 1-2szer, hátha látunk ezekben egy kis javulást. Ajánljuk mindenkinek.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 55Párommal évfordulónk alkalmából választottuk ezt a csodás éttermet augusztusban.
A gyönyörű kert helységben foglaltunk helyet, ahol egyből 2 felszolgáló is a rendelkezésünkre állt, még úgy is, hogy szinte "telt ház" volt.
Az ételek isteni finomak voltak. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 45Tiszta szoba, "buksza barát" árak, figyelmes, páratlanul kedves, segítőkész személyzet fogadott minket. A svédasztalos reggelinél hiányoltuk a teát,vizet (ha volt elnézést, de párommal nem találtuk sehol), a kenyér nem volt már friss és a felvágottakból is kevés volt a kínálat.
Mindent össze vetve máskor is visszatérnénk, ha újra Sárvár lesz az úti cél.