2016. június 4.családjával járt itt 55 Szuper kis hely! Nagyon otthonos és barátságos :)
Mi pont nem egy szezon időben mentünk ,így szerencsére nem voltak sokan . . . sőt ,így volt lehetőségünk szobát választani :)
Kényelmesen elfértünk és tiszta volt minden!
Egyébként a fürdők és az étkező/társalgó közösek (de azon a szinten ahol mi voltunk,nem volt senki)
Mivel kisebb szállásról beszélünk ,az étkezést nekünk kellett megoldani,és nyilván nem egy wellness szálló,d jól éreztük magunkat! Annak ellenére hogy nagy ,nagyon szép és rendezett! A személyzet nagyon kedves és tisztességes! ! (ott hagytuk a telefonunk mikor indultunk haza ,majd mikor vissza fordultunk ,jött a takarító hogy megtalálta és bezárta a tulaj fiókjába! ! -le a kalappal ,több iylen becsületes ember kéne)
Szóval mi nagyon meg voltunk elégedve és bármikor vissza is mennénk! :)
2016. június 4.családjával járt itt 45 A családommal 1 hétre mentünk ebbe a hotelba nyaralni. . . először nagyon örültünk hiszen a szállodából egyenesen át lehet menni a strandra,ahol mindenki (gyerek és felnőtt) megtalálja a számára ideálisat :)
Maga a szálloda is baba/gyerek barát ,külön ilyen teremmel ,de van bár is ,szóval szuper :)
ezen felül közel van mindenhez ,de aztán jött a csavar .
. sehol egy bolt! Persze étkezés volt a hotelben (ami nagyon gazdag és finom volt) és persze a központ is teli volt árusokkal,éttermekkel . . de ha valami olyan dolgot szerettünk volna amit nem lehet ott kapni ,akkor meg voltunk lőve! -de igazából ez csak egy észrevétel ,nem olyan fontos :)
Viszont ami felháborító,és ami miatt a személyeztet szőrnyűnek mondanám (sajnos az a pár kedves alkalmazott eltörpül ez mellett)
az egyik "szuper" takarítónő,a ki megfújt tőlünk 10. 000ft-ot! ! Csak reggelizni ugrottunk le ,és édesapám sajnos ott hagyta a tárcáját az asztalon (pedig mindig magánál tartja)
Mikor észrevettük azt hittük kicsúszott a zsebébe,szobába vagy valamelyik táskába . . de semmi ! ! Szörnyű hogy ilyen emberek vannak ,és hogy ilyen helyen dolgozhatnak! !
2016. június 4.családjával járt itt 55 Könnyen odataláltunk a szálláshelyre! Mikor megérkeztünk egy nagyon aranyos recepciós fogadott ,aki egész idő alatt nagyon kedves volt! A szobák szépek ,tiszták, és nagyon hangulatosak :)
Az étkező része is szuper ,gyors kiszolgálás ,hibátlan (meleg és finom) ételeket kaptunk!
Sajnos amikor mi mentünk még nem volt nyitva a kinti rész (kiülővel ,medencével) de ilyennel is tudnak szolgálni. A gyerekeknek füves rész és trambulin is van (bizonyos kereteken belül gyerekbarát)
Összességében mi nagyon meg vagyunk elégedve,és remélem lesz még lehetőségünk visszatérni :)