2020. szeptember 8.a párjával járt itt 45 Mivel közel szálltunk meg a KIraly utcához és kellöen éhesek voltunk mar este, ez a hely bizonyult a megfelelönek aznap:)Gyors kiszolgálas,
hangos zene,hömpölygő tömeg az utcán hétvege lévén,ez a jellemző:)Árak a szokásosak,sör és ital választék megfelelő,étel is sokféle,mexikoi,olasz,steakek stb .
Párom tatart evett,én tarjat sült kápiaval ,ami turoval volt töltve. A tarja nem szeletbe volt hanem egybe és igy nekem sok volt ,tömény hus. . nem választanam többet ,viszont az egy db paprika kevés volt szerintem ,én 2 db paprikat tálalnek kevesebb hússal és azt is szeletbe! Így nem ízlett a hús! Másik nap pizzat ettunk az finom volt! Ajanlom:)
2020. szeptember 8.a párjával járt itt 55Vasárnap délutan rekkenő hőségbe tértünk be pizzázni ,ami nagyon jo ötlet volt ,mert épp kevesen voltak gyorsan kiszolgaltak minket az oriási jol arnyékolt teraszon . A kemencebe sült pizzat nagyon szeretjuk ezert is választottuk. Képet csatolok isteni volt. AZ ÉTLAP BŐSÉGES,halak,olasz tésztak ,pizzak húsételek is vannak. Ajánlom.
2020. július 14.a párjával járt itt 35 Tisztázzuk az elején hogy a környezet szép,de ennyi is . . Itt kimerült az egész Hilltop élmeny nekem. Nemrég felmentünk egy vasárnap délután,szép időben (nagyon melegbe)hogy eszünk valamit párom szülinapján,de baromi sokan voltak. Már ez kiábrandító volt. Tele szlovákkkal, parkolni se lehetett szinte sehol. .
A lugas alatt a teraszon volt hely árnyékba ami jó is lenne,akár:)Rögtön felénk telepedett egy galamb még jo hogy nem csinált ránk. . . . időben észre vettük és szóltunk érte. Fiatal kezdő(tanuló) pincérek tartották a frontot a teraszon ,bent valami rendezvény v szülinap lehetett azt láttuk,de hogy ott kik ténykedtek nem tudni. Rengeteget vártunk sajnos. . a drága és közepes alatti ételre. . . úgy ertem amit én ettem az kettes alá volt . . . borzalmas pocsék . . egy vega cukkini kajat vásztottam sajnos,bűn rossz volt. A cukkini egyébiránt kedvenc zöldségem ,nagyon sokszor csinalok nyáron mert sokféleképpen el tudom készíteni es nagyon finom ételeket varazsolok belőle. Na ez itt nem jött össze nekik. de aztán kárpotoltam magam egy tapióka pudinggal az jo volt végül. De azt is elfelejtettek kihozni nagyon sokat vártunk rá szólni kellett érte. . 10 e ft t fizettünk,de soha többé ide,nem is ajánlom. . . Az étlap most épp bőséges volt ,de nem volt kedvem nehéz vagy husos ételt enni talán ezert is választottam mellé,biztos jobb ételt is tudnak késziteni,anno ettem itt harcsapaprikast az finom volt (kb 4 éve)Összességében időpocsékolás volt. .
Érdekes
2020. február 3.a párjával járt itt 45 EDDIG NEM JÁRTUNK GYÓGYFÜRDŐBE ,NA DE MOST JÖTT EL AZ IDEJE;)40+ ugye. . A pár éve FELUJITOTT SZAUNÁKRA voltunk elsősorban KIVANCSIAK,de aztán megnéztünk mindent,isteni volt a gyógyvíz ,hatékony,pihentető lazító,2x is voltunk a héten ,de nem utoljára .
Ajánlom másoknak is,árban is megfizethető igaz öt óra után kicsit többen vannak, hétköznap érdemes menni,nem hétvegen ha valakit zavar a tömeg. Van éjjeli fürdőzesi lehetősegük is és többféle masszazs is, azt is megnézzük majd. Igy is feltöltödve távoztunk,ez a lényeg.
2019. október 16.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel vendégei voltunk egy hétvégén,és a kiadós ott fogyasztott finom reggeli utan elmentünk csavarogni, felfedezni,és fürdeni a barlangfürdőbe Tapolcára. DE már reggel lefixaltuk egymás közt hogy itt akarunk vacsizni ha vissza érünk. Így is lett. Este 7 re sikerült leülnünk ,volt pár vendég ,mi meg baromi éhesek voltunk mivel egész nap nem ettünk csak áztunk a meleg vízbe.
Én kávét és kér pohár tokaji bort kértem nagyon finom volt mind, mire jött az étel ezeket már megittam,a barátom sörös így ő azt kért,csapolt is van, ő búzát kért. Mindketten halat ettünk ,hogy diétás legyen a történet ,de aztán a végén konstatáltunk h éhesek maradtunk vagy leves vagy előétel kellett volna még. Az étel nem volt semmi extra ,lazac és pisztrang volt,de a mellé szervírozott kapor mártást szívesen megmutattam volna a szakácsnak hogy csinálja,mert ez nem ízlett. . rettenet volt,vállalhatatlan na. Mindent elrontott ami jo lett volna amugy. Főleg mert szárítottból volt és nem frissből. Meg igazaból a kapor mellé én nem tennék petrezselymet(krumplira) mert mindkettő dominans fűszer,szóval így az egész étel nem ízlett,megettem de másra számítottam. A hal is édes kevés volt ,Horvatországba ennyi pénzért órias hal steaket kapsz nem egy papír vékony szeletet és azt két napig emészted kb:)Durva mi? Ezt mar máshol is írtam. Van össze hasonlítási alapom mert sokfelé jártunk ,Ausztria Horvátorszagban. Soha nem marad hianyérzeted! Ez meg gyerek adag volt na. Szívesen megbeszéltem volna ezt az egészet(a problémamat) a szakáccsal segítő szándékkal, de annyira fáradt voltam h csak az alvásra tudtam aznap este gondolni. És gondolom ő is faradt volt már. Garnélat vagy vargányas tésztat nézegettem még csak a szűzérmet nem szeretem ezért nem azt választottam. Se marhat nem eszem se csirkét nem ami nem tanyasi:( Így nekem kicsit beszükül az étlap sokszor ,ahol meg eleve szűk ott nagyon le vagyok korlátozva pár ételre. Akkor szoktam pl vegát enni:)
A másik étel a rizotto sütőtökkel lazaccal jól nézett ki,meg is kóstoltam finom volt ,csak én nem szeretem az édes ízt húshoz v halhoz sajnos. Se a lazacot. Ez az én hibám tudom. Mindenesetre ajánlom a helyet,mert kedves pincérek vannak ,patyolat tiszta minden ,mosdó is,nagyon tetszetős a teraszuk,szívesen kiültem volna oda is ha nincs hűvös,máskor is mennék,mert érezni látni h trend követő fiatalos a hely,tudnak fejlődni ha akarnak,de talán másképp választanék ételt,és jobban járnék -akarom mondani laknék;)
Viszont a reggeli kifogástalan,az ötcsillagos,bőséges,a személyzet kedves segítőkész és nem tolakodó mint sok más helyen,sőt az idősebb kedves felszolgáló Úr megajandékozott egy finom gépi valódi presszó kávéval mikor szórakozott a tchibos kávegépük ,ez nagyon kedves gesztus volt puszi neki utólag is ha olvassa esetleg:)Ezért a hozzáállásért tuti sok vendégük van volt és lesz is a jövőbe is,én ezt kívánom bar tudom óriási a verseny mint mindenhol . Remélem jövőre is lesz szerencsénk menni,és írhatok 5 csillagot mindenre:)
2019. október 16.a párjával járt itt 55 Miskolcon rég jártam,így hát ideje volt már,kívancsi voltam mennyit fejlődött a város és sok kirándulast is terveztünk a környekbe ,egy igen aktív hétvégebe sűrítve. Encsen tavaly voltunk mikor Tokaj felé vettük az utirányt,az is nagyon bejött,de nem hagyott nyugodni ez a pizza sem,muszáj megkóstolni annak aki olasz kaja imádó.
Jómagam is. Na most ennek a túranak volt első állomása a Világbéke;)Messziről jöttünk (300km)így éhesen érkeztünk délután,mivel csak reggelit ettünk aznap. Nagyon jó helyen van a Vilagbéke,belvárosban a Színház mellett ahol is villamosok (és rendőrök )cikáznak melletted ha kiülsz a teraszra,Nagyon tetszett. Mármint nem a rendőr xd. (Nálunk vidéken,nyugaton nincs villamos). Kávé kávé imádom szerelmem,folyékony arany,nem tudok másképp beszelni róla sajnos csakis elfogultan. (bocsánat)Itt meg aztán világbajnok a kávé is. Egész napom feldobta pedig kicsit gyengélkedtem. A belső tér modern ízléses vagány európai,nagyvárosi,tágas is. 2 pult van,italos és pizzás. Sok kedves fiatal mosolygós pultos. Isteni szörpök minőségi borok sörök nagy a választék ebben is
A pultnál rendelsz,ahol rámelegítenek a pizza szeletre,addig is kapsz egy csipogót ha kész van jelez. Sokféle pizza van amik ínycsiklandók,hívogatók hogy egyél meg,kapj be te éhes száj:)Árban is sokféle,vegák,húsosak,minden friss rajta,színesek guszták. Csomagolnak is ha ugy kéred. Itt az alapanyag a lényeg,a liszt és a kemence. Ezen múlik a jo pizzatészta. Kettesével ettük ,vegát(spenotos) és sonkást is,nem lehet betelni a tészta ízével. Ropogós levegős könnyű -Úristen. . Szerintem utolsó vacsorámra ezt kérném;)persze kávéval. A másik éttermük más,kicsit sznob(nem baj)de ez laza,pörgös utcáról is beeshetsz,mégis fullos. Vas du n rengetegen voltak ,de mégsem volt zavaro . Vissza akarok menni már ma:(
Miért lakunk ilyen rohadt messze ezen kattogok azóta is. Ha Miskolcra gondolok ez az első ami eszembe jut. A név válsztás is tökéletes. Gratulálok sok(még több) sikert (tudom megvan)sok ilyen éttermet és vendéglátóst az egész országba,hogy végre elszakadjunk a lángos,gulyás,rántott hús világtól ami évtizedek óta követ minket magyarokat,és mostani kirandulásunk alkalmaval is elszörnyedve láttuk Lillafüreden sétálva hogy embertömegeket etetnek ezekkel a 70 es évekből itt maradt bódékból.
2019. október 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
NETEN keresgélve akadtam rá a hotelre ,ami jó helyen van Miskolcon és megtetszettek a vélemények, fotok róla és hogy egy bisztró is van mellette. Foglaltam ,érkeztünk. Parkolás az út mellett,saját magánparkolóba, kamerával megfigyelve. Minden simán ment,kedves személyzet fogadott,a szoba kifogástalan volt óriás erkéllyel,ami nem a zajos utcára nézett.
Tágas nagyméretű szoba,sok tv csatorna,minibár,kispárna és tánc terem méretű fürdő ami máshol nem jellemző,mi kell még? Ital,étel,sok séta,fürdés hogy elfáradj és édesen aludj reggelig a szerelmeddel:)Na ez mind megvolt:)
Reggel nagyon finom reggelivel kezdtünk ,volt minden ami kell és amit szeretünk, tojás joghurtok,müzlik,himalaja só:)sajtok,felvágottak,kv,minőségi teák,gyümölcsök. Bőséges,friss minden,semmi panasz nem lehet. A bisztróban történik a reggeliztetetes,nagyon stílusos modern hely ,tetszett . Óriás terasza van nyáron kitűnő lehet itt ücsörögni este is reggel is ,mindig. Pár bosszantó aprósággal gondunk volt mint pl a poloskák,de ez nem a hotel hibája ,mi engedtünk be sajnos az ajtón ablakon. . A wellnest nem sikerült kipróbálnunk ,de talán legközelebb,mert ha erre járunk itt foglalunk az biztos ! És én nagyon szeretek erre járni,a Bükk és a város is csodálatos. Több mint 10 éve nem jártam erre ,van mit pótolnom,de tény h nagyon szépen fejlődik minden. Jó volt látni . Egyik este ettünk az étterembe(bisztró) is,ezt is ajánlom. Az ital választék az ételek mind ínyemre valók voltak. Na és az a finom kávé huú. . Árban megfelelő,korrekt hotel,semmi sznobság. . Így októberben nem volt tolongás zavaró tömegek a liftnél reggelinel,kisgyerekes síras stb,ami nekem ettől nagyon pozitív,de jó pár üzletembert láttam reggelinél,na pl nekik idealis mind az elhelyezkedése mind a szolgáltatások. Így kellene máshol is. Csak így tovább:)Így lehet vendéget fogni és megtartani.
2019. október 7.a párjával járt itt 45 Útba esett ,régóta kiszemelt volt már de vagy nem voltunk éhesek vagy nagyon sokan voltak,most épp nem . Mi mindig hétvégén járunk arra ,és most kicsit éhesek is voltunk,így eljött az alkalom hogy betérjünk:)Kevesen voltak délután öt felé .
Nagyon hangulatos, parasztházból kialakított étterem ,2 óriási telken kemencék, népi iparművészeti gyűjtemény,faragott székek, tömör fa asztalok,óriás terasz,népviseletben a pincérek,gyereksarok,játszótér kisállatok stb. Hangulat az van:) Esküvőkre is ideális helyszín . Németeknek,átutazóknak,külföldieknek nagyon csalogató az egész és biztos leesik az állad neked is:)Fizetéskor is;)
Na de ne ugorjunk előre:)
Leültünk udvarias személyzet fogadott gyorsan kiszolgáltak minket. Ital választék bőséges igényes. Épp arról beszéltünk hogy egy gasztronomiai műsor forgatáshoz(ami hétvegente dunán megy)tök jó helyszín lenne ez is. Kimentem a mosdóba meglepően tágas tiszta volt ,nagyon igényes volt ,pelenkázóval ellátva ,na de itt ért a meglepetés se szappan se kéztörlő nem volt . Nagyon bosszantó volt, mert mar nagyon kezet akartam mosni órak óta. . Ez nálam minusz sok pont . . . . . egész végig ezen kattogtam utána. Kihozták az ételt ,az ehető volt ,bár a cigány pecsenye fatanyéron vicces volt ,mert alatta egy tányér is volt,amin a deszka folyton csúszkalt ,nehéz volt enni és nagyon úszott a zsírba az egész. Utána kértem palacsintát ami borzasztó édes volt, nem volt finom számomra,nem kellett volna kérnem. Ettől függetlenül 1x meg lehetett enni ,de ettem már jobbat is máshol,máskor. sokszor. Ketten 12 e fizettünk egy buza sörért, 2 főételért ,1 palacsintáért,ami nem lenne sok ha felejthetetlen lenne a vacsi(mert hogy volt mar ilyen sokszor,igaz inkabb a szomszedos országokba,ahol két orias halsteak körettel,sörrel került ennyibe és mai napig nosztalgiazunk rajta vagy 2 fantasztikus olasz pizza ,de ha az olyan akkor kit érdekel a cetli,nemigaz? . . vagy épp isteni mangalica tarja, fácán mell hm,sorolhatnám . . Na mindegy ki kellett próbálni ,egynek jó volt,de nem leszünk gyakori fogyasztók az biztos. Én a barátom helyébe egy ft borravalot nem adtam volna a mosdós esetet miatt . . Ezt egyenesen nem tudom hova tenni ,ez megengedhetetlen egy ilyen helyen hogy nincs szappan és kéztörlő papir. Igazábol ez miatt értékelem le . . Ajánlom mert betudom annak hogy hátha ez egyedi eset volt és más nem jár így .
2019. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Vasárnapi kirándulásunk alkalmával tévedtünk ide ,megláttuk az éttermet szimpatikus lett a nagy terasz és beültünk . Bár elég sokan voltak ebéd időbe mi gyorsan ki lettünk szolgálva és viszonylag gyorsan ehettünk is. Pizzán gondolkodtam mivel láttam h van fa tüzelésű kemence(amibe a legjobb a pizza ugye) de aztán láttam h van sokféle hal és harcsa paprikast ettem ami nagyon finom volt.
A kedves párom szűzérmét zöld bors mártassal (isteni volt,teszteltem)és zöld babbal,és somloi galuskat a végén ,ami guszta volt és szinten isteni mert én is belekosoltam,nem tudtam megállni:)Egyetlen gondom volt meghozza az h amikor leültünk először egy vizes szivacsra ültem ra(esett az eső ejjel,reggel) ez igen kellemetlen volt,erre figyelhettek volna h senki ne üljön rá vagy tegyenek másikat . Mert nem csak én jártam így mások is utánam odaültek. . Ennek ellenére máskor is mennek ha arra járunk mert elégedett voltam és meg akarom kóstolni a pizzajukat is. )na meg a somloit ,annak tuti hagyok helyet legközelebb;)Bőséges étlap volt, nagy valaszték ,amin mindenki talál maganak valo finomságot meg a válogatos ember is. Halak, vega ételek ,marha steekek,pizzak,,házias desszertek. Ajánlom másoknak is!
2019. július 29.a párjával járt itt 55Nemrég dolgunk volt a belvárosba egy szombati napon gondolkoztunk,nézelődtünk hol kéne ebédelni egy jót
Nem volt zsúfolt a belváros nem kellett parkolo jegyet venni aznap,már ez is ez nagyon tetszett Forróság volt,így bent ültünk le a klímás csinos kis belső térbe:tényleg nagyon ízléses tágas a tér nem zavaró az asztalok közelsége,van hely.
Ez nekem pozitív. Udvarias fiatal(nagyon helyes)profi pincérek mindenütt,nem kell várni semmire, figyelik minden kívanságod:)Kávé isteni ,a sörválaszték maga a tökély,a csapolt is . . Hu,nő létemre végig kostolnám (egyszer ha nem én vezetek éppen,de akkora lovagina (xd)vagyok h mindig felajánlom kedves páromnak hogy igyon ő, én vezetek majd:) Másik zárojelbe hozzáteszem nem bírtam megállni hogy ne igyak egyet;)
Szóval ételválaszték következik. Nos itt gondolnak a mindenféle allergiasokra is,nekik külön étlap is van ,szupi ,de mi minden evők,kemény "csávók" vagyunk nem érdekes ez a része nekünk:)Az én választásom karaj volt tócsnis bundába és füst. sajttal töltve,tzazikivel. Éhesek voltunk na :)Nem fogyozni jöttünk. Páromé aszalt paradicsomos juhtúros csirke mell. Isteni volt mindkettő,bár a 3 órai ebed után már aznapra kész voltunk ,vagyis másnap reggelig nem kellett enni xd
Óriasi,vegyes, bő étlap ,és mi mindent végig kostolnánk ebbe maradtunk :)
Nagy adag volt amit kihoztak és gusztusos a tálalás, forro,friss minden. Árban belvárosi árak,jók ,elfogadhatók ,ennyi az annyi ,ennyi a minőség ára,nem alku tárgya,nem piacra jöttünk. Menü is van ,láttam ,Fb oldal is ,ez is szupi mert értesülsz mindenről ha követed őket. Mosdó patyolat, az emeleten van,mondjuk egy mozgássérült hogy megy fel azt nem tudom ,kissé távol is volt, de nem baj. A terasz is szuper de nem 40 fokba. JO szájízzel távoztunk, megbeszéltük ha erre járunk,jövünk ujra,sőt már ajánlottam másnak is;)
Maradjon ez a színvonal