2019. július 2.gyerekekkel járt itt 35 Nos hétköznap 11 kor rendeltem egy menüt az utca túl oldalára ,ez tartott nekik 2 órába hogy áthozzák hidegen . . . vicc az egész ,tudom tömeg van mindenki éhezik. soha többé! inkább főzök vagy bármi hideg kaja jo lesz
eddig is utáltam rendelni ezután sem fogok ,kivételes eset volt éhes gyerekem kérte . . magamba bízok. .
ennyit erről
Át direkt nem mentem mert utalom a tömeg nyomort ami ott van dél időbe
2019. június 16.családjával járt itt 45 Szombat délután,kora este rekkenő hőség odakint,ennek ellenére mi a teraszra foglaltunk asztalt még hetekkel előtte ,sebaj. Én sok éve már jártam itt es gondoltam nézzük meg mi változott azóta. Nagyon jó helyen van a város központi helyén a várnál . Neve innen van ugye. . Belépve az étterem nagyon jó hűvös volt ,mégiscsak ott kellett volna ülni.
Barátságos fogadtatás,gyors segítőkész udvarias pincérek ,gyors kiszolgálás nem kellett várni. Csapolt Meggy Sört kértünk mindannyian,de sokféle ital van és jó minőségűek. Belső tér nagyon hangulatos,csendes ,a terasz is szép rendezett tiszta és kint is van külön mellékhelyiség ami pozitív. Mindenhol ragyogó tisztaság volt és mindig "oda" is benézek ha kell ha nem,hogy ellenőrizzem;). Érdekes módon sok pesti és Balaton környéki nagy forgalmú helyeken gyakran találkozni mocskos wc vel valahogy vidéken erre is jobban figyelnek. Az étel szépen tálat jo alapanyagokból készített. Egy bajom volt a szakáccsal nagyon kevés fokhagymát használt az amúgy fokhagymás ételhez (garnéla)ez hiba volt szerintem,mert a így tészta csak vaj ízű volt és nem fokhagymás,ahogy én naivan gondoltam. Hátszín kellően nagy adag és a kívánság szerint átsütött volt ,finom mártással. Többieké finom lehetett(és mondták is) ránézésre is gusztusos volt minden. Árban átlagos. Ajánlom másnak is .
2019. június 12.a párjával járt itt 35 Ünnepnapon tévedtünk be mert épp arra jártunk. Sokan voltak fagyira esélyünk sem volt akkora sort állt az utcán! ,kimelegedve pedig jól esett volna (30 fok volt egész nap)Menjünk be üljünk le egy sütit megérdemlünk
Bent sincs hűvös,sőt . . semmi klíma ,inkább nyitva az összes ajtó dől be a meleg .
Ketten 3 db sütit kértünk ,erre is sokat kellet várni ,az egyik ebből ehetetlen volt annyira édes volt mintha tömény cukor lett volna,valami görög neve volt talán zorba xd
másik kettő ehető volt,de sokkal jobbat is ettem már. Munkaerő hiány itt is latszik sajnos ahogy sok mas vendeglatoban is ,kezdő ügyetlen fiatalok bénázgatnak mindenhol. Ők is aztán hamar állnak tovább mert nem nem fizetik meg őket és nincs idegzetük a sok macerás válogatós vevőhöz.
2019. június 11.a párjával járt itt 35 Vasárnap délután nagyon éhesen sok km séta után gondoltunk eszünk valamit mert baromi éhesek voltunk egyrészt,másrészt a közelbe jártunk ,ezért erre esett a választásunk. Az interneten megnéztem az étlapot jónak ítéltem ,árban is ,hát akkor menjünk
Nem is voltak sokan volt a teraszon ülőhely ,ittunk két sört az rendben volt.
a Pincér fiú 2x kérdezte meg az italt is mert nem volt képbe (mondom nem voltak sokan)Aztán feltűnt h a melletünk ülő idős hölgynek egy másik asztal számlájat vitte ki (gondolom véletlen ez is,kicsit szétszort a gyerek)Aztán felveszi az étel rendelésünket. Ülünk ücsörgünk,eltelik egy óra,mondom mar rég ennünk kéne mi történhetett nem kértünk semmi extra ételt. Aztán odajön a pincér megint és megszeppenve megkérdi h rendeltünk e mar ételt. . . A szemem kikerekedett ,tudtam h baj nála fejbe vagy nem aludt vagy be volt szivva ,napszurast kapott ,jot bulizott ejjel de nagyon szét van esve . . . nagyon bánom h nem kertünk panaszkönyvet vagy az üzletvezetőt. . Persze bocsánatot kért meg mindent de mi ettől nem laktunk jol. . Felálltunk, elmentünk haza,hozzáteszem elég bosszúsan. . sajnos gyors kaját kellett ennünk amit marhára nem szeretünk. . . Az étterem biztos jó ,finom az étel de mi ezt nem tudtuk meg ,köszönhetően a fiatal úrnak. .
2019. április 23.családjával járt itt 55 Korábban már ettünk itt,és jó tapasztalataink voltak. Húsvét vasárnap,egy kisebb túra előtt gondoltuk újra ezt az éttermet választjuk h erőre kapjunk és előre fogaltunk asztalt,h biztosra menjünk. 4en érkeztünk ,teraszon foglaltunk helyet tekintettel a csodás tavaszi időre.
Gyors kiszolgálásban volt részünk, és nem volt könnyű a választás(nekem) mert két étel közt vacilláltam. Örömmel láttam hogy volt nyuszi az étlapon. Hamar kaptunk finom ételt ,volt pulled pork ,csontos karaj és carbonara spagetti is,minden nagyon jol elkészítve. A csirke hús tényleg tanyasi volt, a mangalica az mangalica ,semmi atverés. A pincér figyelmes gyors ,a hely patyolat tiszta,ár érték jó. Ajánlom és visszamennék bármikor!
2019. április 8.a párjával járt itt 55 Egy Tv műsorban láttuk hétvégén ,kedvet kaptunk
A kedvesem már járt itt ,és jó ötletnek tartotta hogy sok év után újra megkóstolja a helyi Ízeket. Vasárnap délben mar rengetegen voltak ,foglalni kell az biztos ha biztosra akarsz menni.
nagy csaladi összejövetelek ,szülinapok voltak,egy asztalt azért sikerült kapnunk;)Gyorsan kiszolgáltak,idös pár a házigazda nagyon vendég centrikusak ,barátságosak,sok törzsvendégük lehet. Esküvökre is idealis a hely az erdő szélén,falu végén:)Mi vadat ettünk ami ízes volt es friss. Egy valami nem ízlett a gyümölcsök az ételben(tudom magamrol h nem szeretem a gyümolcsöt a hushoz,mégis ezt választottam,ez az én hibám,bocsánat)a hus viszont kitünő volt! Ma is megennem ebédre mondjuk gombával:)na mindegy valogatos vagyok. Mindenestre mennek máskor is főleg ha lenne nyúlgerinc is mondjuk húsvétra,mert kevés helyen lehet rálelni sajnos erre a finom husira. Remelem ötletet adtam kedves szakácsok.
2019. február 25.családjával járt itt 45 Már nem először jártam itt ,talán harmadszor azt hiszem. Sokan voltak mint minden hétvegén, ezért előre foglaltunk asztalt hogy biztosra menjünk. 4 tagú társaság voltunk,természetesen éhesen;)A pincér gyors volt,de az ételre sokat vártunk mivel szinte telt ház volt már délbe. Sokféle minőségi csapolt sör van- ez pozitív.
Ketten csirkét ettünk,egy vadétel volt és egy bélszín. Sokféle csülök étel is van,ami az éhes,nagyevő férfiak kedvére való fogás. Nagy adagokat hoznak eléd. Stílusos népviseletbe voltak a pincérek,ami szintén tetszetős. Sok parkoló hely van ez is pozitív. Ár értékben teljesen jó,átlagos. Hozzánk közel van,ugy hogy nyáron is felkeressük majd,de jó lenne hétköznap menni hogy a tömeget kihagyjuk és a terasz is legyen már nyitva. . Ajánlom másoknak is nem fognak csalódni.
2018. november 20.családjával járt itt 35 A napokban jártunk itt,hétvégén amikor is nehéz asztalt kapni ha nem foglalsz előre mert indig van valami rendezvény,esküvő. Délbe leültünk rendeltünk ,sok udvarias fiatal személyzet volt ami pozitív ,na meg a hely kialakítása sem utolsó ,szépen őrzik a hagyományokat,ízléses a belső tér és van egy óriási terasz is ami télen is használható.
Mi 3an voltunk,gondoltuk Márton napon eszünk valami finom kemencés ételt (libát)Kaptunk 1 pohar bort ajándékba az finom volt és egy jo gesztus. Liba mellet ,combot és májat is kértünk ,amiből csak a máj volt friss ,a többi felmegített volt-soknapos előre előkészített. . ami nem is lenne baj ha ezt nem éreztük volna. A köret többnyire ehetetlen volt ,a rizs(min. 2-3 napos) a gyümölcs mártás vagy inkább zselé borzalom rossz ,kritikán aluli,ki nem tálalnék ilyet még ellenségemnek sem. A díszítés a 80 as évekből ismert narancs karika . . . . ami szinten nem lenne baj ha az étel jo lett volna. A tisztasággal nincs baj ,a mellékhelység is tiszta volt. Lehet ha étlapról rendelünk jobban jártunk volna-de ez Márton napi dolog nem jött be . Jó ideig kerüljük a helyet az biztos
rossz élményem még h ahányszor korábban hétvégen mentünk nem volt soha szabad asztal. Amikor meg volt ,mellettünk esküvő volt ,hangos ünneplés zavaró volt tömeg ,bárcsak kihagytuk volna (ez több éve volt)
2018. október 3.családjával járt itt 55 Vasárnap délben ültünk le enni ,sokan voltak ,de volt asztal a parton is. Jo idő volt ,így telt az idő ,na de jóbol is megárt a sok mert kerek 1 órát vártunk 2 hamburgerre és egy salátára. Cserebe nagyon finom volt amit kaptunk így nincs rossz szájíz. Mivel közel lakunk mar többször jártunk itt.
Egy hamburger 2 e ft nagyjabol (én nem ezt ettem) akik ették nekik nagyon ízlett. Nekem a saláta volt világbajnok ,még most is azt enném ,friss és üditő pont amilyennek lennie kell,ritkan ettem ilyen finomat. A gyerekem fagyit is evett ,én nem tudtam volna édessel elnyomni ezt a harmonikus ízt. Máskor is megyünk,az fix. Engem nem zavar h önkiszolgáló bisztro. A séf ügyes ,figyelmes fél adag ételt is megcsinált kérésre. Jol bánik az ízekkel ,chilivel
Tetszik h vannak különlegességek,pl füstölt fürjtojás ami a nagy kedvencem,és a saláta sem csak az unalmas jegsalátából áll. (cékla levél,lóhere ilyesmik voltak benne)Amit kicsit hiányolok az a hal és rák félék ,simán beillene még a képbe;)
Összességében mindenki térjen be egyszer,ki kell próbálni!
2018. szeptember 20.családjával járt itt 55 Egy vasárnapi napon épp Fehérváron sétáltunk a belvárosban amikor megláttuk a fagyizót,miközbe arról beszélgettünk hogy meg kéne nézni hazafelé a csóri uton lévő cukrászdát ,amit már regóta tervezek. Meleg nap volt így jol esett a fagyi ebéd előtt;)
Hatalmas választék gusztusos pultba ,nagyjábol 30-féle fagyi
a gyümölcsökből néhány 40% gyüm.
tartalmú ,és vannak különleges ízek is ínyenceknek
. 5g fagyit vettünk ketten . árban közepes áru ,elfogadható nem drága annyira,viszont finom. A fiatal személyzet udvarias volt és kedves . Tolongás nem volt ezen a napon. igaz a város is kissé kihalt volt délidőben. legközelebb a cukrászdájukban állunk meg az biztos .
24 fotózott hely / 2 oldalon