2016. július 7.egyedül járt itt 55 2 éjszakát töltött el nemrég itt,jól éreztem magam,igaz csak enni,aludni tartózkodtam a hotelban. Egy dolgot sajnálok,mégpedig h a wellnes részt nem sikerült kipróbálni mivel korán zárt(este 8 kor)nekem meg pont akkor lett volna kedvem hozzá. Parkolás jól megoldott,volt hely. Maga a hotel könnyen megtalálható.
Az étterem és a hotel nagyon dizájnos,nagyon tetszett a lakberendezők,belsőépítészek munkája. Ételek finomak voltak ,nem volt annyira sokféle ,de nagyon friss volt és sok egészséges is étel volt(gyümölcs ,magos pékárú stb)
Egy valami zavaró volt ,borzasztó erősen ment a klíma ott és igyekeztem gyorsan végezni h ne fagyjak meg. . Reggel a tea víz nem forró hanem langyos volt -ez fura volt. . Ezt leszámítva nagyon nagyon jó volt minden,kár h nem maradhattam tovább. Egyik napon (2 tagú)élőzene volt ,nagyon tetszetős számokat játszottak. Makulátlan tisztaság mindenhol(én ezt figyelem is kényes vagyok rá) Nagy Erkélyes szoba ,kényelmes ágy és fürdőszoba szolgálta a kényelmet. Nem volt zavaró tömeg hétköznap,én ezt szeretem;)Árban húzós ,de én mindent megértek-ne adjuk alább ha ezt is meg/kifizetik a népek;)"Sajnos" csak ilyen színvonalú helyeket tudok kiválasztani,mert nem érzem jól magam kevésbé nívós szállásokon ,de ez már az én bajom. Végül is nem vágott földhöz 2 éjszaka. Ajánlott hotel ,lehet arra járok és meghív valaki még megyek is;)
2016. július 2.a párjával járt itt 55Minden kifogástalan volt,egyedül a pincérek lassúságával volt gond ,nagyon sokat kellett várni mindenre,rájuk.Oda sem méltóztattak jönni vagy 20 percig ,pedig voltak vagy 6-an.Ezt leszámítva megyek még hátha szerencsésebben alakul a dolog.A táj,kilátás,étel kárpótolt végül is,szavam nem lehetne;)
2016. július 2.a párjával járt itt 55 Csodás a környezet,jó levegő,távol a zajos városoktól:)A felújított étterem pazar,a kemencés ételek kiválóak,a személyzet figyelmes,a választék is bőséges és friss. Wellnes rész is jó volt ,semmi kifogást nem tudok mondani.
Pár ismerősöm járt itt,ők ajánlották a hotelt,amit régóta nézegettem csak nem sikerült előbb eljutnom,de fogok még menni ,jó helyen van közel is hozzám:)Egyszóval nagyon ajánlott kategória,gyerekeseknek is,idősebbeknek is akik valóban pihenni akarnak
2014. július 13.barátokkal járt itt 45 Egy modern ,igényesen kialakított hotel,minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal,kedves,fiatalos személyzettel, kényelmes ággyal ,gyönyörű fürdővel,kis wellness résszel,üveglifttel(ami a kedvencem). A belvárosban van ,nagyon jó helyen,csöndes,befelé néző szobákkal.
Mivel éjjel értünk oda ,csak reggelit ettünk ,elégséges volt ,finom,nem túl nagy a választék de friss minden:) Szerintem ha járok arra a későbbiekben ,biztos megszállok ott és ajánlom másoknak is. Szeged lett volna a célpontunk ,de mivel nem találtunk szállást az utolsó pillanatban ott ,így esett a választásunk erre a hotelre . Árban átlagos ,jó érték arány szerintem. Mélygarázsa is van ,ami már szerintem alap egy új építésű hotelnél és praktikus is.
2014. július 6.gyerekekkel járt itt 55 Első látogatásunk volt itt,rövid és inkább ismerkedés a hellyel. Hát mit mondjak ,pazar ,kiváló ,szuper:)Ami miatt egyrészt választottam az a hely Szelleme,mármint az energiavonalak találkozásában fekszik ,másrészt közel van nekem,harmadrészt a panoráma miatt.
Gyerekkel mentem hétvégén(10éves)főleg fürödni, napozni:)
Amikor pár órával előbb megérkeztünk 2 kellemes meglepetés is várt,egyik h mar el lehetett foglalni a szobát ,a másik meg h dunai panorámásat kaptunk(pedig nem ilyet ígértek)Ettől már jól indult a napunk:)
Este finom vacsorát ehettünk élőzene mellett(zongora),bőséges és jól elkészített ételek voltak. A környezet ápolt ,sok virág ,mediterrán stílusban megépített kert,napozórész ,ahol néha grilleznek is ,mellette rögtön étterem-söröző,ahol fürdés után jól esik enni,inni valamit . A wellness rész sok szolgáltatást nyújt ,én a masszázst választottam ,nagyon elégedett voltam azzal is. Sok nyugány van napernyő,nem kell összeveszni senkivel ezmiatt. A panoráma medence szerintem egyedülálló ,kuriózum,sokan járnak csodájára:)Én sem fogom kihagyni és bátran ajánlom mindenkinek. A standard szoba nem a legújabb divat szerinti ,de most ez volt a legkevesebb(habár igényes vagyok ,most nem ez érdekelt elsősorban. Hatalmas terasza volt,ami bőven kárpótolt ,hangulatos este kiülni és gyönyörködni a Dunába,hegyekbe. Az ágy végre kemény volt ,pont mint szeretem,a Fürdő kicsi ,de nagyon praktikus,higénikus. Ilyen udvarias és segítőkész személyzettel rég nem találkoztam ,pedig rengeteg helyen jártam már. Maga az összhatás ,benyomás borzasztó pozitív az egész helyről,biztosan megyek még:) Jó dolog még h be lehet menni csak külsősként is ,fürdeni ,szemrevételezni a hotelt hogy aztán úgy dönts h ide el kell jönni pár napra :)
2014. július 1.barátokkal járt itt 45 Bár a belvárosban ,nyugis hely ,de mi sajnos olyan szobát kaptunk,mai nagyon zajos volt,és ezerrel mentek az autók az ablak alatt. . . ez zavart
Az étterem ,terasz hangulatos ,ételek jók ,ízesek
A wellness rész pici de célnak megfelel ,főleg ha 2en vagyunk benne:)
A reggeli nem túl választékos ,de nem rossz.
Az ágy tökéletes volt és ragyogó tisztaság mindenütt,tágas ,modern pazar szobák. Legdizájnosabb a fürdő persze:)
Az idénlehet h megyek még ,ki tudja:)
2014. június 24.barátokkal járt itt 45 A legutóbbi hétvégén töltöttünk el két éjszakát a barátnőmmel itt. Az ötödiken volt a szobánk ,kilátás a parkolóra,semmi extra. . . Az első nap sokan voltak (konferencia)ezért a vacsora viszonylag bőséges volt,és tűrhető(bár más 4 csillagos hotelek mellett siralmas ,de ez az ő bajuk-na és a miénk is). Mind1,nem Hízni mentünk.
A szoba kényelmes ,fürdő szép tiszta,ágy puha sajnos. . . Ezt utálom ,de minden hotelben ilyen ahol eddig voltam itthon. . Légkondi van ,kell is ,ablakot nem lehet nyitni csak bukóra,semmi levegő nem jön be rajta (hál istennek nem déli fekvés volt). A wellnest nem próbáltuk ,tömény klór szag volt ,kint a kertben a napozást választottunk:)Na és masszázst ami nagyon nagyon jó volt:)Lehet hogy azért vissza fogok még menni;)
A reggeli átlagos volt,hiányzott a sok gyümölcs,és a második vacsora (mikor már sokan elutaztak)szegényes/semmilyen ,volt vagy én vagyok nagyon finnyás ,de semmit nem ettem . . nem baj rám fért a koplalás:)AZ első velünk találkozó fiatalka recepciós full kezdő volt,"bénáskodott" stb. Sok lift van(4),sok emelet ,sok szoba nagy személyzet ,jo parkolás ,mélygarázs is van (fizetős)Van egy kihasználatlan gyönyörű terasz (nem is értem miért)vagyis kettő is van,egyik a bárból nyílik ,hangulatos . . . A szálloda tájolása érdekes ,sok helyről nem látni a vizet,mert pont merőleges a Balatonra és mindenfelé vannak ablakok csak arra nem nagyon. . . (bár írják h 12. -ről jó a kilátás,ennek nem jártunk utána. Na de majd lehet máskor pótoljuk. . Öszeségében nem rossz ,kicsit még van szocreál utóíz,mint az egész Balatonon, de elmegy. .
2014. június 24.barátokkal járt itt 45 Tavaly nyáron jártam náluk, nem nagy szálloda de a parton van ,ez jó. Nyugis , család barát, nem zajos(bár telt ház volt az autókból ítélve). A napozó rész/part gondozott,szép ápolt kert(nekem fontos),van hely ,nem kell nyomorogni egymás hegyén hátán,kényelmes napozóágyak vannak.
Fürödni nem fürödtünk de van egy nagyobb stég ahonnan bele lehet csobbanni a habokba:) A recepciósok segítőkészek ,az ár nem olcsó 2 éjszakára,szokásos ,kb annyi,mint máshol. . Mi pici szobát kaptunk ,de el lehet férni kényelmesen,van légkondi ez tetőtérben fontos! Fürdő tágas. Az ételek reggel nem voltak ínyemre valók ,de én nagyon válogatós vagyok,viszont a konyha(étterem dícséretes). Olyan könnyű olasz tésztát dobott nekem össze a szakács pár perc alatt ,hogy csak na,,,igazi ínyencség volt,imádtam. (csak azert mentem vissza rá egy hónapra,muszáj volt ujra megkostolnom)Szerintem megyek még idén is ha tehetem
(Lolly)
24 fotózott hely / 2 oldalon