2022. november 12.a párjával járt itt 55Sikerült a mai napon bejutnunk az étterembe ( sokan voltak ott ma is!), ahol ismét nagyon ízletes ételeket ettünk, és udvarias, kedves kiszolgálásban volt részünk.
2014. július 15., kollégákkal járt itt 35 Egy kisebb ( 9 fős)csoporttal voltunk itt június végén. Egy alsó szinti,kétágyas,zuhanyzós,és három felső szinti,közös étkezős, egy fürdőszobás részen voltunk elszállásolva. A fenti részen volt egy kis hely ,ahol enni, beszélgetni volt lehetőség, a lenti részen minden ( kivéve , persze a wc )egy légteres volt.
Pár ágy kényelmetlen volt,amúgy semmi különös. Kicsit furcsa volt, hogy de. 10-előtt ki kellett az alsó szintről pakolnunk( 10-ig kellett elhagyni elvileg a szállást), mert 10 órára már másnak ígérte a helyet a tulajdonos. Mi 10 előtt negyedórával kipakoltunk, a következő vendég bepakolt tízkor, el lehet gondolni, micsoda alapos tisztítás, takarítás volt ott! ! :)
2014. május 6.barátokkal járt itt 55 Másodszor jártunk ebben az étteremben. Mindkétszer így, kb. "főszezon" idején. Az étterem a tóhoz közel van,de nem közvetlenül. Fa padokkal felszerelt részen a szabadban is van lehetőség enni, meg fedett részen is. Nagyon finom halételeket főznek( halászlé különböző "betétekkel",kisebb-nagyobb adagokban,rántott halak, roston sült halak).
De van sok saláta,többféle köret, isteni csapolt sör, négyféle egyéb frissensült, kipróbáltan finomak azok is. Fanyar humorú főnökasszony színesíti a palettát. :) 60-as évek hangulatát idéző toalett, de tiszta,és a célnak megfelelő. Ha finom ételt akarsz enni, jó adagban,jó árban, ne hagyd ki ezt a helyet!
2014. május 3.barátokkal járt itt 55 Hazafelé tartva ugrottunk be az étterembe egy ebédre. Máskor jártunk már itt, az akkori jó tapasztalat vonzott bennünket vissza. A kiszolgálás kedves, figyelmes volt. Az étterem szép, hangulatos. Kicsit sokat vártunk az ételekre ( egész nagy volt a forgalom), de frissek és finomak voltak.
A levesek ( vadragu-, és bableves)nagyon ízletesek, a kacsa, a lábszárpörkölt és a juhtúrós-tarjás rántott csirkemellfilé is finom volt. Máskor is jövünk!
2014. május 3.barátokkal járt itt 55 Másodszor jártunk itt, de most már barátainkat is hoztuk. Az apartmanokban volt a szállásunk. Az apartmanok szépek, kényelmesek voltak. Tudtunk játszani is,volt hozzá tér,lehetett úgy alakítani a helyet. Kértünk és kaptunk plusz kispárnát,dugóhúzót,mehettünk a kerékpárokkal,pontos volt a masszőr ( és ügyes), jó a szauna,finom a reggeli, kedves és udvarias,barátságos a személyzet!
Ismét nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudom ezt a helyet mindenkinek!
2014. március 22.barátokkal járt itt 35 Barátnőm születésnapján ( csütörtökre esett az idén)jártunk ezen a helyen. Már nem először voltunk itt igaz, de én már régen voltam. Hittem barátnőm szavának ( nem először, de. . . :)),hogy a sült kacsacomb itt milyen finom,hogy én is azt rendeltem. Bevallom őszintén, csalódás volt.
Jól nézett ugyan ki, de a hús vagy szenes volt, vagy száraz, a krumpli (hagymás krumpli) nagy darabos,ízetlen. A párolt lila káposzta volt az, ami végül megmentette az estémet. Na, meg a kedves, udvarias kiszolgálás. Különben jó hangulata van az étteremnek, bár kissé "sötét" a hely,tényleg kevés a természetes megvilágítása. Remélem, azért még eljövünk ide, és jobb élményekben is lesz részem, a bizodalom még megmaradt.
2013. november 1.a párjával járt itt 45 Most október végén voltunk itt. Már negyedszer jártunk ebben a szállodában, ez már mondjuk mond valamit. Amit biztosan állíthatok, hogy a személyzet minden tagja nagyon kedves és segítőkész a recepciósoktól elkezdve a takarító hölgyekig, mindenki. A szobánk harmadszor volt ugyanott.
Én szeretem azt a folyópartra néző franciaágyas szobát,bár most a felújítások miatt kissé zajos volt( bár a nyílászárók cseréje miatt, mikor becsuktuk az ablakot nem nagyon hallatszott be semmi-de hát október vége ellenére 25-30 fok volt kint! :). Sajnos a fürdőszobában-ami szép, tágas-zuhanyzás után mindig áll a víz, pedig nagyon odafigyelek, hogy a zuhanyfüggöny a helyén legyen,de hiába( nem értem, hol szivárog a víz, de jön. . . ). Persze, "szerszám " sincs, amivel ezt eltüntethetném, és délutánra sem tűnik el, ha reggel zuhanyoztál. . . A reggeli jó, bár eléggé fantáziátlan, valóban. A vacsora eddigi ott tartózkodásunkkor mindig menüválasztásos volt, és a desszertek kivételével( nem nevezhető annak egy mezei, apró puding)elég finomak voltak. (Habár csak háromféle közül választhattunk. )
A wellness részlegben szeretem a szaunákat,kicsik, de jól működnek. Kár, hogy nincs merülőmedence, vagy legalább dézsa-zuhany! A medence kicsi, de kellemes, a személyzet ott is nagyon kedves,előzékeny. A környék nagyon szép, sok jó sütiző-kávézóhely van, szép házak, jó séta és kerékpározási lehetőség. A városban vagy, mégis közel a természethez. Amennyiben befejeződnek a szállodában a felújítások, biztosan újra felkeressük!
2013. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Március 15-én jártunk ebben a szállodában. A személyzet kedves, barátságos volt. Az ételekkel is meg voltunk elégedve,és érdekes volt a szállodához közeli étteremben elfogyasztani a vacsorát ( adott körből választhattunk). A szobánkkal szemben valamilyen szórakozóhely van, fent az emeleten, és eléggé zavaró volt, hogy ott elég sokáig zaj volt.
"Szerencsére" télies tavaszunk volt, így a szobaablakokat bezártuk szellőztetés után, így kevésbé jött be a zaj. A szálloda a központban van, mindenfelé könnyen eljutottunk, és az általunk választott csomagban benne volt egy egész napos belépő az Anna gyógyfürdőbe, ami igen jó választás volt. Összességében jól éreztük magunkat!
2013. augusztus 23.családjával járt itt 55 Már többször jártunk ebben a kellemes étteremben családommal, és baráti társasággal is. Az ételek finomak, bőségesek. Mindenki találhat megfelelőt a maga számára. A kiszolgálás, kedves, figyelmes. Ugyan kicsit sokat kellett várni az ételekre, de minden friss és finom volt.
Édesanyám kimondottan örül, ha ide megyünk el vele, mert számára annyira sok az adag, hogy az elcsomagolt étel még másnapra is elég neki ebédre:)! Elfogadnak Erzsébet utalványt is!