2014. június 28.barátokkal járt itt 55A hely rendkívül kellemes, és mivel a város szívében található, ezért mindenki számára könnyen megközelíthető. Gazdag menüsor, igényes tálalás, kedves kiszolgálás! Az ételadagok megfelelőek, nem maradtam még éhesen. :) A koktélok kiválóak, a rosé borról nem is beszélve! Jó választás akár ebédelni-vacsorázni, akár csak egy pohár frissítőt meginni!
2014. június 28.barátokkal járt itt 55 Az ételek változatosak, a tálalás igényes. Jó ár-érték arány! Külön dícséret a Véndió salátáért! :) A grillezett zöldség fűszerezése is kiváló :)A kímélő ételek ételsorait és a retro menüt nagyon jó ötletnek találom,tényleg mindenki igényeit ki tudja elégíteni a változatos étlap.
Barátoknak,családtagoknak is ajánlottam az éttermet, és mindenki dícsérte mind az ételeket, mind a helyet és annak hangulatát. Alig várom, hogy lássam a megújult kerthelyiséget! Így tovább!