2017. március 18.a párjával járt itt 55Rendszeresen járunk a Várkanyar Vendéglőbe.
Nagyon szép, ízlésesen berendezett és tiszta az étterem. A személyzet felkészült, barátságos és kommunikatív, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát.
Most borvacsorán vettünk részt, különleges és ízletes ételsort kaptunk és Sebestyén Csaba kiváló borait kóstoltuk.
Az étterem borkínálata alapból is parádés és változatos.
2017. március 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Először voltunk itt, hárman, két felnőtt és egy gyermek. A hely kulturált és tiszta, a kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors. Az étlap kínálata bőséges és akadnak különleges ajánlatok is.
Az ételek rendkívül ízletesek voltak, az adag is rendben.
A borválasztékot nem találtam az étlapon, legközelebb rákérdezek, most ebédhez nem akartunk bort fogyasztani.
Ajánlom a helyet, mi is visszatérünk majd többször.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük elismerő sorait!De minden étlapunkban van borlap- a választék és az árak feltüntetésével, továbbá ott vannak a pálinkaházak kínálata is!Legközelebb is legyenek vendégeink!
2017. március 21., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos