2021. október 3.egyedül járt itt 45 Mikor megérkeztem, kicsit csalódás volt a szoba. Egyrészt nem volt erkély, pedig a szállodában alig volt vendég, bőven volt üres szoba. A másik negatívum az volt, hogy nem volt semmilyen ülőalkalmatosság a szobában, csak az ágy. Asztal sem volt. Szerintem az egyik nagy szekrény helyett be lehetne tenni legalább egy széket meg egy asztalt.
Egy nagy szekrény bőven elég. Pozitívum volt, hogy viszonylag hamar orvosolták a problémát. A wellnes részleg nagyon jó volt. Még egy javaslat: menüválasztásos volt a vacsora, és 4 napon keresztül ugyanaz az étlap volt. Ezen lehetne esetleg változtatni. Összességében jól éreztem Magam, a személyzet kedves és segítőkész volt.
2019. október 12.egyedül járt itt 45A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. A szoba tágas, világos volt. Az ételek is finomak voltak. A wellness részlegnél kár volt, hogy a külső medencét már nem lehetett használni. Nagyon jól éreztem Magam.