2019. március 2., kollégákkal járt itt 55 Kecskeméti munkánk után utaztunk Kiskunlacháza mellé,mert a kolléga nőnk ide foglalt nekünk szállást. Mikor meg érkeztünk,kellemes meglepetésben részesültünk,egy hangulatos fogadó állt az út mellett. Be lépve egy nagyon hangulatos étterembe értünk,a szállásunk tökéletes volt,egy pici negatívummal(csak a királyi adókat lehet nézni).
Az étteremben tökéletes volt a kiszolgálás bőséges volt az ennivaló amit kaptunk. Reggel korán indultunk,így a tulaj készítette a reggelinket,ami nagyon finom házias volt. Köszönjük a házias fogadtatást,és az ételeket!
2019. március 2., kollégákkal járt itt 55 A munkám jellege miatt sok felé járok az országban,de ha van lehetőségem,akkor a Csillagvár éttermet nem hagyom ki,mivel finom ételeket készítenek,nagyon jó,és gyors a kiszolgálás,és az ennivaló ár/érték aránya is kiváló!
Kollégáim híre alapján mentem be először az éterembe,és nem csalódtam abban amit mondtak,valóban kiváló az étterem,egy kis baja van,ha szezon van,illetve ebéd idő,bizony elég nehéz helyet találni annyian vannak.
2019. március 2., kollégákkal járt itt 55A munkámmal kapcsolatban sokat utazok,így elég sok helyen meg szoktam fordulni. Egyik este a kollégákkal érkeztünk a kisvendéglőbe vacsorázni. Nagyon kellemes hely,hangulatos,már ha belép az ember akkor érzi a családias légkört. Kiváló kiszolgálással kápráztattak el minket,és finom ételekkel. Mindenkinek tudom ajánlani,hogy térjen be,ha arra jár!
2019. február 17.a párjával járt itt 35A kiszolgálással,és az étkezéssel tökéletesen meg voltunk elégedve. De volt pár érdekes dolog ami megzavarta a pihenésünket. Vasárnaptól fel újítást terveztek,ennek ellenére pénteken szaunázás közben leengedték a merülő medencét,igaz ezt lehet víz minőségi problémákkal magyarázni,de azt nem,hogy mikor vendégek vannak miért kell egy úszó medence falát klór tartalmú szerrel lepermetezni zárt térben,hogy a vendégek rosszul érezzék magukat a medencében.