2014. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 A tavaly téli üdülés után nyáron is kipróbáltuk a szállodát,mert akkor a rossz idő miatt a kinti medencéket nem tudtuk használni. Igen jó volt a csúszda és a többféle hőmérsékletű medence is. Külön meglepetést okozott a minigolf,és a gyerekeknek szervezett programok. A szállás és az ellátás jó minőségét már ismertük,nem is csalódtunk benne.
A személyzet is hozta a jó formáját. Összességében megérte nyáron is itt pihenni.
2014. május 20.gyerekekkel járt itt 55Áprilisban jártunk itt családdal. A szoba kényelmes,a személyzet figyelmes és segítőkész. A szálloda szinte családias hangulatú. Az étteremben a feltálalt ételek tetszetősek és finomak,szerintem mindenki találhatott magának megfelelőt. A vizes részleg egy picit kicsike,de a gyógyvíz hatása ezt felülmúlja. Mindenkinek bátran merem ajánlani,mert kényelmes pihenésben lehet része.
2014. március 30.gyerekekkel járt itt 55 Unokákkal jártunk a hotelben,ahol minden a gyerekekről szól-de a felnőtt is kellemesen érezheti magát. Az apartman jól felszerelt,kényelmes elhelyezést biztosít. Az étteremben választékos és finom ételek csillapítják a gyomrot,a feltálalt ételek szemet gyönyörködtetőek. A gyerekek számtalan játszótér játékai közül választhatnak.
A velnesz részleg is kiváló,bár én egy kicsit melegebb vizű medencét is el tudnék képzelni. Összességében jól éreztük magunkat.
2013. november 28.családjával járt itt 55 5 éves unokámmal először voltunk távol a szüleitől,ezért kicsit félve indultunk neki az üdülésnek. A bababarát szálloda kellemes meglepetés volt mindannyiunknak. Kettő játszószoba azonnal jó kedvre derítette a kislányt,egyáltalán nem hiányolta ezután a szüleit. A szobánk megfelelő volt,az éttermi ellátás és tálalás csodálatos.
A személyzet kedves és figyelmes volt. Másnak is nyugodt szívvel merem ajánlani.
2013. november 26.gyerekekkel járt itt 55 Az érkezést követő fél órai rémálom után-nem volt parkolóhely,az öt hónapos kisbabáról nem tudtak a szállásközvetítő hanyagsága miatt-semmi jóra nem számítva foglaltuk el szobáinkat. Az ezt követő időszakról csak a legnagyobb elismeréssel lehet beszélni. Az ellátás színvonala,a személyzet kedvessége,az étterem kínálata feledtette az első percek kellemetlenségeit.
Mindenkinek nyugodt lelkiismerettel ajánlom a szállodát,de előtte egyeztessenek Velük,mert a szállásközvetítő nem biztos hogy mindent elintéz.
2013. november 26.gyerekekkel járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk itt az elmúlt nyáron a teljes családdal:lányomékkal és a két unokával,a kisebbik csak öt hónapos volt. Ezt azért írtam le,mert mind a három generáció kiszolgálása maximális volt. Sajnos olyan időt fogtunk ki,hogy a szabadtéri létesítményeket nem tudtuk használni.
Ennek ellenére máskor is eljövünk ide,mert maradandó élményekkel lettünk gazdagabbak a szálloda és a személyzet által. Az ellátás és a kiszolgálás minősége nagyon jó,a személyzet figyelmes.
2013. május 14.gyerekekkel járt itt 55 A hotelben minden megtalálható ami a kellemes és kényelmes kikapcsolódáshoz szükséges. A szobák tisztasága és kényelme párosult a személyzet kedvességével. A velnessz részleg minden igényt kielégít a különböző hőmérsékletű medencékkel és a szaunavilággal. Külön meg kell említeni a barlang klímáját.
Az étteremben az ízlésesen tálalt változatos és finom ételekkel meg voltunk elégedve.
2013. május 13.családjával járt itt 45Minden nagyon szép ,minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.A fürdő részleg hiányosságait messze felülmúlja a kiszolgálás és felszolgált ételek minősége,finomsága és változatossága.Az élelmiszer alapanyag beszerzése a saját farmról nagyon jó ötlet.A farm is szép látványosság a hasznossága mellett.