2022. október 9.egyedül járt itt 15 Sajnos egy három személyes sültestálak rendeltem tőlük előre be kellett jelentkezni két nappal előtte rendeltem vasárnap 11:30 ra mentem érte akkor már készen volt? ! Hát sajnos amit otthon találtunk rajta ételt,az kritikán aluli volt, túl sült akarom mondani szénné volt sütve a rántott hús, Gordon Bleu ben a sajt csak szórványosan vagy csak nyomokban volt található, és teljesen íztelenek voltak a húsok rajta.
A többi rajtad található párizsi pulykamell illetve rántott sajt és rántott gomba volt a párizsi pulykamell víz ízű volt a rajta lévő panir lemált rola A rántott gomba hatalmas kívülről szénné sütve a belseje pedig mintha nyers lett volna nem tudom hogy ez hogy sikerült. Háromszemélyes tálon összesen hét darab hús volt kettő darab rántott sajt papírvékony illetve három darab rántott gomba Ennek az ára 8000 Ft plusz tartármártás 200 Ft aminek semmi köze nem volt a tartármártás hoz. Ezek láttán Természetesen az árát visszakövetelte mivel emberi fogyasztásra nem volt alkalmas így a három cicámnak volt egy hónapja mivel jeleztem hogy csak akkor vagyok hajlandó visszavinni ha előttem megsemmisítjük ő erre azt javasolta hogy semmisítse meg én ennek persze eleget tettem de készítettem róla Azért egy fotót hogy a teraszon landol a cicák előtt még véletlen sem legyen az hogy elfogyasztottuk és utána követeltem az árát! Nagyon sok jó kommentet olvastam velük kapcsolatban lehet hogy csak az enyémre fordítottak ilyen kiemelt figyelmet. Akik fogyasztanak természtesen Jó étvágyat kívánok hozzá.