2018. január 3.a párjával járt itt 55 Utunkat megszakítva Kondoroson ebédeltünk. Az éttermet reklámozó táblára lettünk figyelmesek a fő út mentén,gondoltuk betérünk egy ebédre. Az útbaigazító táblák alapján a főútról letérve könnyen megtalálható az étterem! Kívülről egy múzeumnak tűnik,de belépve sem csalódtunk,nagyon szép a berendezés,a falon régi képek,festmények,szépen terített asztalok.
Kiszolgálás gyors,ételek finomak,árak megfelelőek! Az étlap választékos, betyáros és helyi ételek nagy választékban. Adagok nagyok! Mindenkinek aki erre jár ajánlani tudom,nem fogja megbánni!
2018. január 2.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunka a négy nap során! Szállás,étkezés,kiszolgálás első osztályú! A személyzet figyelmes,segítőkész! Konyha remek! A szilveszteri vacsora és bál nagyon jól sikerült,köszönhetően a teljes személyzetnek és a kitűnő zenekarnak! Remek ötlet az újévi reggeli mellé az élő zenei kiséret. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szálladát,nem fog csalódni!