2022. július 27.gyerekekkel járt itt 55 7 éjszakát töltöttünk a Jázmin apartman egyik négy fős, emeleti, klímás szobájában. Tiszta szobák, csendes környék, ingyenes parkolás. A városközpont, fürdő közelsége mind nagyon pozitív. A vacsoránál nagyon rugalmasak, soha nem értünk oda időre, így az adagunkat mindig kint hagyták, melegítettük és már jól is laktunk.
Még a válogatósak is :) Személyzet nagyon kedves, *5-ös :) visszatérünk még.
2017. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 556 éjszakát töltöttünk a panzióban gyerekekkel. A személyzet kedves, az ételek nagyon finomak, szobák kényelmesek voltak. A fürdő lehetett volna tisztább, de kibírtuk a 6 éjszakát így is :)Szuper helyen van, rengeteg kirándulási lehetőség a környéken, Barlangfürdő sétával kényelmesen elérhető a gyönyörű - mókusokkal teli - parkon keresztül :) Mindenkinek ajánlom, szuper hely!
2016. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Több családdal, gyerekekkel töltöttünk itt el négy napot. A legjobb szállást találtuk meg Budapesten :) Csendes, nyugodt környék, zárt udvar, parkolási lehetőség, tömegközlekedéssel könnyen elérhető panzió. Ár-érték arány kiváló, ragyogó tisztaság, a szállásadók kedvessége *-os ötös :) Legközelebb is ide megyünk! Kedves Á. mindent köszönünk!
Bai Panzió válasza
Kedves vendégünk!
Köszönjük, hogy értékelésünkre időt fordított.
Kedves szavai szívmelengetőek számunkra, hiszen minden igyekezetünkkel azért dolgozunk, hogy ilyen elégedett vendégeink legyenek.
Szeretettel várjuk Önöket egy következő alkalommal.
Üdvözlettel:
Á & G
2016. augusztus 23., Bai Panzió , Bai Panzió
2015. április 14.gyerekekkel járt itt 45 Egy hete érkeztünk meg Szegedről, csodás négy napot töltöttünk a Don Mario Panzióban. Elhelyezkedése szuper, a gyerkőcök állandóan az ablakban lógtak trolibuszokat nézegetve :) A szállás tiszta, bababarát hely, a személyzet kedves, segítőkész.
Egyetlen negatívum van: a félpanziós ellátásnál a reggeli 9-10-ig fogyasztható el, ami nekünk későn volt, hiszen sok helyet megnéztünk, köztük az élményfürdőt is. Mivel nem délben akartunk odaérni fürödni, így aznap ki is hagytuk reggelit. Ezt leszámítva ár-érték arányban tényleg kiváló szálláshely.
2014. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 55Lakodalomban voltunk a Vadász étteremben, ahol egy éjjelt meg is szálltunk. A kiszolgálás szuper volt, az ételek finomak. A szállás igényes, minden rendben volt. Nagyon tetszett, hogy zárt kerthelysége van, kis játszótérrel, ahova a gyerekek nyugodtan kimehettek, kedvükre játszhattak. (kismotor, hinta, stb. . . )Bátran ajánljuk, biztosan visszatérünk mi is, ha Szombathelyre látogatunk.
2014. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Évekig idejártunk nyaralni több családdal együtt. (sajnos most már nagyon felmentek az akciós árak is) Imádjuk a Hotel Annabellát, a Tagore sétány közelsége szuper, a balatoni nyüzsi egy karnyújtásnyira van. A személyzet nagyon kedves, az ételek bőségesek, rengeteg választék. A kilátás a felső szintről páratlan.
Egyetlen negatívum, hogy a medencék vize nagyon hideg, pici gyermekünk nem sokat tudott fürödni benne.
2014. július 5.gyerekekkel járt itt 55Háromszor jártunk már itt négy napos téli kikapcsolódásra. Még soha nem csalódtunk, kedves személyzet, finom ételek, hatalmas családi lakosztály a tetőtéren. Csendes helyen van, bolt a közelben. Állandóan van akciós csomagjuk, amik között megtaláljuk a megfelelőt. Minden nagyon szuper, máskor is megyünk :)
2014. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Tegnap érkeztünk haza több családos nyaralásunkról. Öt napot töltöttünk a hotelben a felnőttek mellett 10 hónapos, 4 éves, 5 éves gyerkőcökkel és két kamasz fiúval. Teljes mértékben meg voltunk elégedve, a vacsora fantasztikus volt, bőséges választék, barátságos személyzet. A wellness rész szuper, a Balatoni kilátás gyönyörű a szobákból.
Két apró negatívumot említenék: a hotelben telt ház volt és kevés a parkolóhely. Egyik délután nem volt víz a szobákban, a recepción a hölgy nagyon flegmán közölte, hogy valami főnyomócső eltörött, de már cserélték. Lehet mi voltunk a 100. vendég, aki megkérdezte, de ilyen stílusban nem szabadna beszélni a vendégekkel. Ezt leszámítva minden szuper, ár-érték arány kiváló!