2023. július 5.családjával járt itt 55 Többféle plusz is jellemzi más ugyanilyen kategóriájú hotelekhez képest. A félpanzióhoz alapban jár egy déli levesebéd, a vacsorához pedig 1 pohár üdítő. Az árban az arborétum is benne van, bármennyit lehet sétálni a gyönyörű környezetben. Jók a medencék, szuper a vízi torna, valóban megmozgat minden izmot.
A vacsora nagyon ízletes, remek a választék, magas a színvonal. Korábban is voltunk itt, és biztos, hogy még visszajövünk.
2022. december 9.családjával járt itt 25 A hotel a vártnál jóval egyszerűbb, a szoba berendezése nem igazán nyerte el a tetszésünket. Egy olcsóbb panzió színvonalát hozta. A vacsoránál a választék nagyon gyenge, vegetáriánus főétel egyáltalán nincs, az az egy viszont a hotel javára szól, hogy az a kevésféle étel viszont finom. Ha valaki mostanában megy, vigyen hősugárzót!
Fűtés nincs és vékonyak a takarók, plusz takaró, pokróc, ilyesmi nincs. Az irreális magas ár valószínűleg azzal függ össze, hogy inkább külföldi vendégekre számítanak. Ilyen áron Budapest környékén, vagy bárhol az országban sokkal magasabb nívójú hotelekben lehet megszállni. A wellnessel az a helyzet, hogy a jakuzzi nem működött, ki volt írva, hogy technikai okokból. Egyetlen beltéri kis méretű medencében tudtunk fürdeni, ami kb 34-35 fokos lehetett. Nem igazán ajánlom.
2022. szeptember 4.a párjával járt itt 55Nagyon szép környezetben van a hotel, kertje ápolt, gondozott, kikapcsolódásra kiváló, a szoba is nagyon tetszett. A személyzet kedves, a wellness tiszta, a víz valóban meleg, nagyon jól éreztük magunkat. A konyháját is nagyon jó, az ételválaszték bőséges. Minden igényt kielégít.
2022. augusztus 19.a párjával járt itt 35 Sajnos már nem olyan meghitt és nem is olyan kényelmes a hotel, mint volt a felújítás előtt. Az étterem megnövelésével nagyon picire csökkent a hall, recepció helye, nem kelti 4 csillagos hotel benyomását. Korábban az egész hotelnek volt egykellemes lilás rózsaszínes színvilága, ez eltűnt, csak nyomokbanlelhető fel a gyógyvízes medencénél.
A felnőtteknek szánt gyógyvíz kb 42 fokos , elviselhetetlenül forró. Az ételválaszték is 3 csillagnak felel meg. Nagyjából 3 féle főételből lehet választani, viszont desszert van bőven. Az árához képest jobbra számítottunk.
2022. július 4.barátokkal járt itt 55 Korábban is imádtunk ide járni, idén meg főleg örülünk, mert az étterem megújult, sokkal több asztal van, napernyőkkel és az étlapjuk is jobb lett még a tavalyinál is. A környezet pazar. Elhelyezkedését tekintve a város, sőt a megye legjobb étterme, hiszen patak-parton vagyunk, sziklákkal, várral körülvéve.
Az ételek frissek, finomak, mennyeiek, az adagok normál méretűek, nem túl nagyok, és nem is túl kicsik, így jó, ahogy van. Szuper volt a limonádé is. Mindenkinek ajánlom.
2022. július 4.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett a szálloda, minden igényt kielégít. Szuper a wellness és a szoba is nagyon kényelmes, fantasztikusan éreztük magunkat.
Szuper volt a reggeli és vacsora is, hatalmas a választék, mindig túl sokat is ettünk, olyan nehéz volt ellenállni a rengeteg finomságnak. Biztos, hogy visszamegyünk.
2022. február 6.családjával járt itt 55Nagyon jó a konyha, nagyszerű ízek, ízkombinációk jellemzik ezt az éttermet. Mindenkinek ajánlom, főleg, aki ballagásra, esküvőt, szülinapot tervez. Nagyon kedves a személyzet, készséges, udvarias mindenki, gyors a kiszolgálás. Az elhelyezkedése is jó, a belvárosban van.
2021. július 19.gyerekekkel járt itt 55
A szoba tágas, kényelmes, az ágy kiváló. Ezenkívül finom ételek, hatalmas választék, és kedves személyzet jellemzi ezt a hotelt. A medencék vize is kiváló, jó a hőfok, nem hideg a vizük (az úszómedencét kivéve) és folyamatosan megy a pezsgőfürdő.
Az udvara pedig egy nagyon szép arborétum, hangulatos fákkal, tavakkal, szobrokkal. Összességében lenyűgöző.
2021. július 19.a párjával járt itt 25Sajnos másfél óra alatt sem bírtak elkészíteni egy egyszerű gombás rizottót.
Nem nevezném túl kényelmesnek, az asztalok igen közel vannak egymáshoz, ez által nagy zajban kell ebédelni.
Nyár közepén a sok vendéghez igen kevés volt a pincér és szakács is. Az ételadag pedig nagyon kevés. Nem ajánlom.
2020. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Nagyon romantikus helyen van az étterem, közvetlenül az Öreg tó partján, nyáron érdemes a teraszok egyikét választani, így az ebéd/vacsora elfogyasztása közben a tó szépségében gyönyörködni. A teraszokon minden asztal fölött napernyő van. Mi tegnap libacombot ettünk, fantasztikusan finom volt, ropogós. Jó az étel és italválaszték is.
A pincérek gyorsak, kedvesek, udvarias a kiszolgálás. Elhelyezkedése és a választék szempontjából is ez a legjobb hely Tatán. Pároknak különösen ajánlom.