2018. június 25.a párjával járt itt 25 2018. 06. 23-án jártunk ott a férjemmel. Rossz idő lévén nem akartunk messzebbre menni,beültünk ide,kintre, elég nagy volt a pangás,napi menüt rendeltünk, amiből kb. 6 féle verzió volt. Egy fiatal pincér srác jött oda hozzánk, közölte, hogy étlapot nem hoz, ha napi menüt rendelünk, inkább elmondja.
Itallap nem volt (nem is hozott),csak megkérdezte mit iszunk. (hát ha így indítanak akkor semmit) Kinn az asztalon, csak egy rövid italokat -pálinkákat-tartalmazó lap volt. Nem vártunk túl sokat, nem is kaptunk túl sokat. . én rántott sajtot kértem gulyás levessel a férjem gyümölcslevest cigány pecsenyével. Nagyon kicsi adag volt mindkét menü. :( Max. gyerekeknek elég. A leves kb 2 dl. , a főétel épp hogy langyos és kicsi. Ezek után nem készpénzzel, hanem SZÉP kártyával fizettem, amit kb. 6 szori lehúzásra sikerült levonniuk. Legközelebb nem ide mennék.
2018. június 25.a párjával járt itt 55 2018. 06. 22-24-ig tartózkodtunk itt a férjemmel,önellátós megoldást választottunk. A szobafoglalást interneten keresztűl intéztem. SZÉP kártyával fizettünk. A szállás a fürdőtől egy kisebb sétával elérhető egy csendes kis utcában van. A szállás egyszerű, de nagyszerű, tiszta, jól felszerelt, (pl.
van kávéfőző, mikro, hajszárító-nem kell külön kérni(! ))az ágy kényelmes. A család aki üzemelteti nagyon kedves,sajnos azidőjárás most nem nekünk kedvezett, de ezt leszámítva jól éreztük magunkat.
2018. február 13.a párjával járt itt 35 "Tesco utazás"oldalon foglaltam a szállást,gyanúsan olcsó volt, reggeli tartozott bele, vacsorát lehetett igényelni felár ellenében, megérte az árát,bőséges mennyiséget kaptunk, nagyon finoman főz a tulajdonos hölgy. Kár, hogy a szálláshelyen nincs semmi wellness lehetőség, bár ezt tudtuk.
A csomagba leírt welcome drink elmaradt, a korlátlan pí víz fogyasztása is fel volt tüntetve, bár ezt se kóstoltuk meg mert nem volt. De ez legyen a legkevesebb, gondoltam. Egy panorámás szobát (4-est)kaptunk, erkélyest, jó kilátással, feltűnt, hogy a szobánkban nincs fűtőtest, csak a fürdőbe egy törölköző szárító. Ez éjjel tűnt fel leginkább, mert megfagytunk. Reggel ezt jeleztük is a tulajdonos felé, aki nagyon kedvesen azt mondta, hogy biztos rosszul zártuk be az erkély ajtót, és a padlófűtés kihűlt. . hát készítettem képeket, szerintem az ágy melletti penész folt a plafonon se véletlenül alakult ki, és belülről konkrétan söpörni lehetett a vizet az erkély ajtóról:( Szemetes a szobában nem volt, csak a fürdőbe volt egy szemetes zsák nélküli kis kuka. . . A WC folyt, ezt érkezésünkkor közölte is a hölgy, bekészítve egy vödröt. A tófürdő elég drága, és hideg, nyáron biztos nagyobb élményt nyújt.
2017. június 21.családjával járt itt 35 2017. 06. 16. 17. 18. -án tartózkodtunk itt. Sajnos pont rossz időt fogtunk ki. A szállás a fürdőhöz közel van (Gabi ház) az állomástól viszont messze. 19. 990 Ft volt tesco utazás-on keresztül. Mivel hétvégén vettük igénybe+kellett fizetni IFA-t, "adminisztrációs díjjat" (soha sehol se fizettem még ilyet)a vége 30. 000 Ft lett.
A "kontinentális reggeli" finoman fogalmazva is nevetséges volt, választék max. az, hogy megeszed vagy nem. Vacsorázni egy közeli étterembe lehetett (Alhamra a Járja panzió alatt)a mennyiséggel és minőséggel is volt gondom. A pincéreknek nyílván nem mi cetlis vendégek voltunk az elsők, hanem a fizetős vendégek. A fürdőzoba ajtaja befelé nyílik beleütközöl a zuhanyzóba. Mikor leérkeztünk az előző vendégek használt törölközői ottmaradtak. . Magát a várost nagyon szeretem, minden évben eljövök ide Hajdúszoboszlóra, de nem ide fogok legközelebb. . . :( A képek beszéljenek tovább helyettem. . .
2017. február 25.barátokkal járt itt 35 Kisebb baráti társasággal ültünk be az étterembe. A hely tele és hangos volt, kicsit szükösen is ültünk, az asztalunk "L" alakba rendezték. Rántott sertésszeletet rendeltem párolt rizzsel. A többiek mást. 12-en voltunk, az ital kihozata után kb. 30-40 percre rá megkaptuk az ételeket, finom, nagy adag , az enyém 2 nagy szelet hússal.
Egyszerű hely, könnyen megközelíthető, viszonylag olcsó. A kerthelyiségbe még nem jártam. Összességében nem ért negatív tapasztalat, a mellékhelyiség is meglepően tiszta, és jól felszerelt.
2016. december 18., kollégákkal járt itt 55Céges rendezvény keretében (Fundamenta karácsonyi party) tartózkodtam itt a kollégáimmal, nagyon jól éreztem magam, nívós kívül-belül a szállás, a személyzet kedves, segítőkész, a svédasztalos étkek pompásak, és bő választék van. Csak jót tudok mondani a helyről. Nálam 10 ből 10 pontos! ;)Legközelebb a családommal is ellátogatok ide! Mindenkinek ajánlom, ne fog csalódni.
Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak válasza
Kedves Vendégünk ! Szuper csapat voltak, öröm volt Önöket kiszolgálni ! Határtalan szilvásváradi szeretettel visszavárjuk Önöket !
2016. december 27., Kulcsár Zsóka, értékesítési vezető
2016. augusztus 29.a párjával járt itt 35 2016. 08. 25-28-ig tartózkodtam a párommal ezen a helyen. A szállás könnyen megközelíthető, a vasút állomástól kb. 5-10 perc laza sétával. A régi gyerek táborok hangulatát adja vissza szobánként 2-2 emeletes ággyal, wc bent, zuhanyzó kinti részen kialakítva, (zárható). Nagy kert, hintaágy, kinti pihenőrész, kocsibeálló, nem is ezzel volt a bajom.
Az árhoz képest arányos a szállás. Hanem a fogadtatás. . . mikor megérkeztünk, már akkor "úgy" nézett ránk az ott lévő hölgy, hogy az felért egy becsület sértéssel. . (telefonon le volt egyeztetve, a helyszínen rögtön fizettem, józanok voltunk, átlag emberek vagyunk, még most se jöttem rá mi nem tetszett neki). Mivel ott van minden évben a Zorall sörfesztivál, találkoztunk pár ismerősünkkel, akik átjöttek beszélgetni, (bár ők se voltak részegek, (? ) ) akkor már tényleg úgy néztek ránk, mint a véres rongyra. . mivel ellopták a fesztiválon a pénztárcájukat, megkérdeztük, hogy a sátrukat felállíthatják-e 1 éjszakára a kertbe. . közölték, hogy fejenként 1000 Ft-ért. (pénzük nem volt, tehát ez így nem volt kivitelezhető) nulla együttérzés, az utolsó napon mikor hazaindultunk, annyit nem kérdezett, hogy éreztük, magunkat, stb. Épp hogy köszönt. . Legközelebb is lemegyünk Alsóörsre, csak nem ide. . . képeket a honlapon láthattok. . .
2016. június 17.a párjával járt itt 25 2016. 06. 14-16 ig tartózkodtunk itt a párommal, gyanúsan olcsó kuponos oldalon találtam a szállást, egyetlen előnye, hogy közel van a központhoz, strandhoz, maga a város, gyönyörű, tiszta, rendezett, bármikor visszamennék, de nem ide megszállni. Bár árulják az ingatlant, amire bőven rá kéne költeni, de azt nem értem szobánként miért nem lehet kb.
5000 Ft-ot áldozni alapvető dolgokra, pl. : új zuhanyfüggöny, villanyégő, lámpa búra, ágynemű, felmosó, zuhanyzó elé kilépő, ilyenek? Törött kábel, kilógó vezeték. . Vagy már nem érdekli őket, mert úgyis eladó, nem tudom. Gondoltuk, hogy a "kontinentális reggeli" is valami kommersz lesz, meg is kaptuk. Személyenként 3 szelet ujjnyi vastag zala felvágott, 1 db ujjnyi vastag sajttal, 2 db kígyó ubi, 2 kis db paprika, fél kg kenyér (fehér) egy törött tálkába vaj, (amiből valakik már fogyasztottak) 1 kancsó (kórházi sima) tea, negyed kancsó tej. Az ágy kemény, és kényelmetlen, egy idős hölgy van aki fogadja a vendégeket, reggeliztet, stb. Max. kamaszoknak ajánlanám. . . Bár wifi van, de nem működik, vagy max. 5 percig.
2016. június 17.a párjával járt itt 552016. 06. 14-én jártunk itt a párommal, meglepett a hely, barátságos és humoros kiszolgálást kaptunk, olcsó,(800 ft-ért leves+főétel+savanyúság) mégis finom ételeket, tisztaság fogadott mind a vendégtérben, mind a mosdókban. A borravalót is alig akarta a főpincér elfogadni, csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek aki arra jár! Egyetlen hátránya van, hogy 11-14 ig van nyitva a hely.
2016. március 19.gyerekekkel járt itt 55 2016. 03. 16. -án jártunk itt a családommal, nekünk nagyon tetszett, 14 óra után érkeztünk, ezért kedvezményesen tudtunk bemenni, alig voltak, ezért elfért mindenki, nem volt zsúfolt, a fenti részen nagyon szuper volt a meleg vízben lazulni, a büfébe kedves volt a fiatal hölgy, az árak reálisak, a hambi nagyon finom, retro, nagy friss buci zsemlében, a presszókávé kiváló, tisztaság mindenhol, van több hajszárító is nem kézszárító áll rendelkezésre ha hajat akarsz szárítani, van pelenkázó, olcsó,legközelebb is simán bemennék! Ajánlanám másoknak is! :)
17 fotózott hely / 2 oldalon