Kihagyható
2016. március 17.gyerekekkel járt itt 25 A képeken nagyon vonzónak tűnik, de a valóságban semmi különös, 2900 Ft/fő-ért kicsit többre számítottam, de mivel esős-hideg időben érkeztünk Siófokra, ez volt a kézenfekvő megoldás. Van 3 medence mindössze, abból egy gyermekeknek, a víz hőfoka szinte mindegyikbe ugyanolyan. . langyos. . tehát fáztunk benne.
A büfé kritikán aluli, koszos padló, asztalokat se törlik le, pizza bár az étlapon van, elfogyott, hamburger, az sincs, két unott idős nő volt a pultban, az árak is nagyon magasak voltak a minőséghez képest, 450 Ft egy fél literes üdítő, 1250 ft ért ettünk egy gyros tálat, (a köret-krumpli-hideg,meg se kérdezte mit kérsz bele, vagy mit nem,a hot-dog (550 Ft) kiflije száraz, és kemény, a melegszendvicsre se tudsz kérni kechup-ot se, szalvéta nincs, nevetséges. . Tamásiban volt egy sokkal igényesebb fürdő, inkább oda menjen, aki teheti, olcsóbb-jobb-szebb! ;)
2016. március 17.gyerekekkel járt itt 25 Ajándékba kaptuk a "Téli romantika a Balaton partján" csomagot, március 15-16-17-én tartózkodtunk ott. Amit a leírtakban ígérnek, egyáltalán nem volt egy szinten a valósággal, pl. inkább nevezném büféreggelinek, mint svédasztalnak, ami ott volt, ráadásul egy hölgy "reggeliztetett", kb. 10-12 személyre.
(felnőtt) Sima, olcsó szalámik, sajtok, minivaj, stb. kevésnek bizonyult, mindenre várni kellett. 8:30-tól volt reggeli, kipakolni, kb. 8 kor kezdett el. Vacsorára befizettünk külön, amit úgy rendeltek valahonnan, zacskós leves+főétel. A személyenként beígért forralt borról szó sem esett, (ami nyílván nem gond, de akkor ne írja le a csomag tartalmaként)a 45 perces privát jakuzzit se tudta mindenki igénybe venni, mi is csak kb 15 percig,(esős időben érkeztünk, akkor nem is tudtuk volna, de ha mindhárom nap esik, mivel kompenzálják ezt pl. ? -nem derült ki. . ) nem volt felosztva a vendégek között ki- mikor mehet(ne), a wifi bár ingyenes volt, egyfolytában akadozott kb. 5 percig élt egyfolytában. A Galerius fürdőbe se volt túl nagy élmény tartózkodni, 2900 Ft/fő beugróért van 3 medence, mindegyik egyféle vízhőmérsékletű (langyos) még a gyermekmedence is. Nyáron biztos nagyobb élmény lett volna, mert ilyenkor minden kihalt volt arrafelé,a személyzet se mondott semmit mit-hol volna érdemes megnézni. A parkolásért külön képesek voltak elkérni 1000 Ft-ot éjszakánként, + 1000 Ft-ot a fürdőköntösért/nap. . nonszensz. . . Egyáltalán nem éreztük, hogy törekednének arra, hogy legközelebb is ide jöjjünk, bár ezek után nem is tervezném, még nyáron se. Amit még nem értek: hogy kaptak 4 csillagot? Mire? Az ágynemű több helyen is szakadt volt, +ami végképp kiverte a biztosítékot: az ágytakaró belsején a rászáradt ondó. . .
2015. február 23., kollégákkal járt itt 55 Sokszor akartam már benézni ide, de végre ma jutott rá időm! Engem teljesen elvarázsolt a hely, a cicák, a berendezés. Ahogy beléptem az ajtón, a fiatal hölgy közölte a "szabályokat" kedvesen, mire figyeljünk, mit szabad, mit nem. A pultnál leadtuk a rendelést, hamar megkaptuk,a cicák ápoltak, szépek, közvetlenek, igazi "cicabirodalom" számukra ez a hely.
Piszkítani az alagsorba egy elzárt helyen tudnak, a mosdó tiszta volt, szagot nem éreztem sehonnan. Macskaszőr se borított semmit. A kávék, sütik ára átlagos, az élmény felejthetetlen! Legközelebb is benézek!
2015. február 11.a párjával járt itt 25 2015. február 9-10-11 ig voltunk vendégek itt. A "maiutazás. hu"által akciós wellness napokon. a 3. emailemre válaszoltak csak, és igazoltak vissza, már itt sejtettem valamit. Recepciós külön nem volt. Kívülről felújítás, építkezés folyt. Szakadó hóban érkeztünk, kaptunk forralt bort, szerintem hogy átlendüljünk azon a látványon ami kívülről fogadott.
A folyosón se, és a szoba előtt se volt lábtörlő, az ajtónkon a zár rossz volt. A zuhanyzó egybe volt a wc-vel, egy kilépő szőnyeg sem volt egyik előtt se. A fuga a csempék közt penészes, a zuhanyzó ajtajánál is volt penész, + a zuhanyfej törött volt. A fűtést mi kapcsoltuk be a lapradiátorokon, mert a szoba hideg volt. A 2 darab bekészített törölköző valaha régen biztos fehér volt, most inkább felmosórongyhoz hasonlított, szürke, kopott volt. Egy darab félig használt wc papir volt kirakva mindössze. A szauna, flabélos, stb csak akkor működik ha szólsz, hogy használnád. . lehetőleg 1-2 órával előtte. A vacsorához kínáltak pálinkát, bár nem mondták, hogy ezért fizetni kell-e vagy a ház ajándéka, vagy valami. (? ) Az étkezésnél úgy kellett nekünk külön mondani, hogy azt kérjük ami jár, (nem nagyon voltak képben) még a pincér se tudta mi az aznapi vacsora úgy kérdezte meg. . (röhej) a "bőséges reggeli" az két főre 3-3 darab minivajból és minidzsemből állt, negyedkiló kenyérrel. Ehhez lehetett választani még rántottát,(max 2 db tojásból) vagy főtt virslit (egy pár)vagy "hideg tálat" ami 3-4 szel papirvékony szalámi, + ugyanilyen vékony sajt és sonka volt zöldségekkel (többesszámban)--ami 1 azaz egy szelet kígyóuborkát, és 1 cikk paradicsomot tartalmazott. járt még mellé porcelán kancsóból szirupédes piros tea, a kacsóra kívülről rászáradva a tea. . választék semmi. vagy iszod, vagy ha nem jó, veszel amit akarsz. Egyedül a barlangfürdő belépő ami némiképp kompenzálta ezt az egészet. Mindenesetre többet vártunk. A helyre ige, de erre a szállásra nem mennék vissza.
2014. január 21.gyerekekkel járt itt 55 Amikor Hajdúszoboszlón járok, mindig betérek hozzájuk. Az étterem magyaros kialakítása nagyon hangulatos, mindig telt ház van, sok a külföldi vendég. Nyáron a teraszon kivetítőkön lehet nézni meccseket. A legjobb, hogy a kenyérlángost (bár nem olcsó)ott sütik előtted, a kemencében. Tiszta, rendezett az étterem, a felszolgálók kedvesek.
Könnyen megközelíthető helyen van, nem lehet eltéveszteni. szívesen ajánlom másoknak is! :)
2014. január 18.a párjával járt itt 55Budapesten a legjobb! ! ! ( jobb mint a Seráj)mindig friss, gyros tálat szoktam vásárolni . 10%. os kedvezmény jár diákoknak, vagy a szórólap felmutatójának. Tiszta, rendezett, még nem csalódtam bennük. SZÉP kártyát is elfogadnak! Gyakran járok ide, éjjel-nappal nyitva vannak, a felszolgálók mindig mosolyognak! Jól megközelíthető helyen van.
2013. július 23. járt itt 55 Még a nagymamámmal jártam ide gyerekkoromban, számításaim szerint legalább 30 éve jelen vannak. A torták fenségesek,a fagyik finomak, a sütik egyediek, és 18 óra után kedvezményesen kaphatók. Mindig friss minden, és külön figyelmet érdemel, hogy Perity Zoltán cukrász mester több oklevele is kint van a falon! Még sosem csalódtam bennük.
Egyetlen hátránya hogy kicsi a helység, de hangulatos. Szerintem Budapesten itt vannak a legjobb sütik! "Best of" :)én gyakran betérek. .
2013. április 25., kollégákkal járt itt 45 Egy barátnőmmel voltam itt pihenni 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el. Vonattal mentünk Rédics-ig, innen elvileg távolsági busz megy, (reggel 1, meg este) ezt elfelejtették közölni az ottaniak. GYALOG mentünk el Gosztoláig, potom 6 km ha jól emlékszem. A welcome drink üdítő volt, (alkoholmentes) (?
) 2 ágyas szoba helyett 1 francia ágyast kaptunk, a falu egy erdő nagyjából "nemdohányzó falu" takarékos hely, mert a pénzedet itt fix, hogy nem tudod elkölteni, mert nincs hol! 1 db "Tóbüfé" van a parton, az is elég szolid. közért, patika, "civilizáció" semmi. A legközelebbi hely, ahol vehetsz vmit, Rédics, vagy Lenti. tehát elzártan fekszik mindentől távol. A legjobb ezen a helyen az étkezés volt, a reggelinél, és a vacsoránál is nagyon kitettek magukért, rengeteg mindenből lehetett választani, igényesen volt tálalva, friss volt minden és bőséges! (itt volt a legjobb az ellátás mind közül ahol eddig jártam! ) Külön programokért fizetni kell, :( (sétakocsikázás, erdei programok) szerintem nem olcsó, de viszont ott nincs konkurenciájuk túl nagy. A levegő, a csend felülmúlhatatlan. A hely gyönyörű.
2013. április 25.gyerekekkel járt itt 55 Már többször vendégeskedtem itt, egy kedves kis család üzemelteti a helyet. Könnyen megközelíthető, zárt udvarú, kellemes környezet. Ami a legfontosabb, se előtte, se azóta nem voltam olyan helyen ahol ennyire kedvesek lettek volna, (még hotelekben sem) megkérdezik honnan érkeztél, ízlik-e az étel, melyik szobát szeretnéd, -válassz!
:) Elég hideg-e vagy meleg-e a szoba (én télen is nyáron is voltam már lent) lovaglásra, wellnesezésre egyaránt van lehetőség, táboroztatnak is gyermekeket. Nem tudok negatívat mondani. jobb, mint egy hotel, próbáld ki nyugodtan, sőt! Kisgyermekeseknek is ajánlanám, mert a kertben van játszótér, lovak, halastó, stb. :) "best of"
2013. április 24.barátokkal járt itt 55Hostessként dolgoztam 4 napot Pécsett, a barátnőimmel (3-an) ezt a hotelt választottuk. Nagyon igényes, rendezett, tiszta, és az ételek is kifogástalanok! Nagyon jó volt, bár keveset élvezhettünk belőle, mert nappal dolgoztunk. Bátran ajánlanám másnak is! A város is csodaszép, a rendőrök kedvesek, (1x eltévedtünk, és a hotelig vittek kocsival minket :) )az az elhagyatott épület pedig tök izgi. . .
17 fotózott hely / 2 oldalon