2016. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 45Egy társasházban van az apartman, kicsit távol a fürdőtől, de csendes helyen. Közelben boltok, étterem. Ami hiányzott a konyhából egy vágódeszka, éles kés, serpenyő, kávéfőző. Egyébként érkezéskor megkaptuk a kulcsot, távozáskor leadtuk, az egy hét alatt senki sem zavart minket. Volt medence is az udvaron, bár eléggé hideg vizű. Összességében jól éreztük magunkat, és máskor is visszamennénk.
2015. január 17.a párjával járt itt 55 Nagyon barátságos személyzet, tökéletes tisztaság. Az interneten nyertem egy hétvégét a hotelbe,de semmilyen jelét nem észleltem annak, hogy különbséget tettek volna köztünk és a fizetős vendégek között. Nagyon kedvesen fogadtak, segítőkész a személyzet, de nem tolakodó a jelenlétük.
Az ételek nagyon finomak, és a menü vacsora alkalmával is két oldalas étlapról lehetett választani, nem csak"A" és "B" menü közül. Külön kiemelném, hogy a reggelinél nem a szokásos péksüteményeket szolgálták fel, hanem maguk sütöttek kuglófot, pitét, gyümölcskenyeret.