2016. május 21.a párjával járt itt 55 Hétköznap kora délután átutazóban kerestük fel az éttermet. Az épület impozáns, szép megjelenésű. Belül tágas, sok asztalos,
lezárható részekkel. Szépen terített asztalok, a pincérek igazi pincérek, úgy megjelenésben mint viselkedésben, kiszolgálásban. Az étlapi választék bőséges, de láttunk menűs vendégeket is.
Az árak nem a legolcsóbbak, de valamilyen szinten a helyet is meg kell fizetni. Az étel bőséges, megfelelő minőséggel. A helyet ajánlom minden olyan vendégnek akik szeretik a kicsit elegánsabb, igényesebb éttermeket.
2016. május 21.a párjával járt itt 45 Május hónapban a feleségemmel több alkalommal ott vacsoráztunk. Átlagosnak tűnő hely, de a célnak (a napi étkezésnek) tökéletesen megfelel. A felszolgálók figyelmesek, ajánlanak választási lehetőségeket. Az étlap választékos, bőséges. Az ételek (a többi vendék fogyasztását figyelembe véve is) finomak, ízletesek.
Az árak ár-érték arányban a helyükön vannak. Az éttermet ajánlom minden ott üdülő vendégnek.
2016. február 4.a párjával járt itt 55Először voltunk az étteremben, forgalmas, fesztiválos időszakban.
Az étterem tiszta, rendezett, egyszerű de barátságos a célnak megfelelő kialakítású. Korrekt, igyekvő pincérek,elég gyors kiszolgálással. Bő választék, finom ételek,közepes árakkal.
Ajánlom mindenkinek, nem fognak csalódni.
( Amit nem tudtam megfejteni az az asztalon lévő pincérhívó. )
2015. május 10.a párjával járt itt 55 Vacsorázni mentünk az étterembe a párommal. Érkezéskor a pincér rögtön fogadott és hellyel kínált. Megkaptuk az étlapot és amíg választottunk kihozta az italt. A kiválasztott ételre (kétszemé-
lyes tál) kb. 20 percet kellett várni. A felszolgálás figyelmes és szakszerű. Az étel bőséges, választékos és nagyon ízletes volt, ezt a tálat ajánlom mindenkinek.
Háttérben halk zene szólt
és gyertyafényes világítás is volt az asztalokon. A fizetés lebonyolítása gyorsan zajlott, nem kellet várni a számla elkészítésére. Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet.