2018. július 29.a párjával járt itt 45 Az értékelésem nem igazán tükrözi vissza a valóságot. A szolgáltatásokra adtam egyedül kiváló minősítést. Holott a többi kategória is inkább ahhoz áll közelebb. De akkor hol az inspiráció, elértük a maximumot? Jó csapat benyomását keltették, ettől végül is nem kell tartani. Lehet, hogy bekellene iktatni még egy-két csillagot?
Az étkeztetés szinvonala nagyon jó, ami magában foglalja a felszolgált ételek minőségét is. A zenei aláfestés plussz egy pont, a zenészeknek meg egy pacsi. A közepes eredmény az én egyedüli elvárásaimat tükrözi. Vega létemre nem túl nagy választék alapján kellet eldöntenem, hogy mit vacsorázzak, a reggeli ok. Nem is vártam el, szerény véleményem szerint az már bőven megfelelne, ha a rántott gomba, karfiol közé beiktatnának még két három tételt. Mondjuk zödséges fasírt, rakott tészta, krumpli féleséget. Összegzés képpen elmondható, hogy alapjában véve jól telt el az a hat nap Önöknél. A személyzet nagyon jó, a hölgyekről nem is szólva. Meglátásom szerint mindig van mit fejlődni és ez látszik is a hotelen. Mindenképp ajánljuk mássoknak is a Caramellt, és a mi naptárunkban bentmaradnak.
Caramell Premium Resort válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, és időt szakítottak egy hosszabb, igazán teljes értékelés megírására. Öröm számunkra, hogy jól érezték magukat, és szolgáltatásainkkal elégedettek voltak.
Az értékelést tekintve egészen nyugodtan adhat nekünk maximális pontszámot, hiszen tudjuk, hogy ettől függetlenül van hova fejlődnünk, a maximumot sosem lehet elérni, de minden nap erre törekszünk. Az étkezésekre tett észrevételét mindenképpen továbbítani fogom éttermünk vezetőjének. Zenészeinknek és hölgy kollégámnak továbbítani fogom dicsérő szavait.
Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és reméljük, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk Önöket! Üdvözlettel: Caramell Premium Resort****superior
2018. augusztus 16., , Caramell Premium Resort