2023. június 6.a párjával járt itt 55 A Fertő-tóhoz mentünk kikapcsolódni és a panzióban ajánlották ezt az éttermet. Nem csalódtunk benne. A kiszolgálás kifejezetten kedves volt és az ételek is nagyon finomak voltak, mind a főétel, mind pedig a desszert. A hely is kifejezetten hangulatos. Egy kicsit zavart, hogy a vacsora vége felé bekapcsolták a zenét, így beszélgetni nehezebben lehetett, de ezt nyilván mindenki másként ítéli meg.
Összességében kellemes volt az ottlét, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ott jár.
2023. június 6.a párjával járt itt 25 Csak egy italra és süteményre mentünk be. Ugyan a sütemények (Somlói galuska, illetve párom valamilyen málnás süteményt evett) finomak voltak és a limonádé is jó volt (bár a folyadék és a jég mennyisége nagyjából egyenlő volt), viszont az Aperol Spritz-ből a vízen kívül mindent kispóroltak.
A kiszolgálás pedig kelletlen volt, nem éreztem azt, hogy szívesen látott vendég lennék. Nem is valószínű, hogy bármikor is visszatérünk.
2022. november 25.a párjával járt itt 55 Mindenkinek ajánlom ezt az éttermet, aki szereti az olaszos taverna jellegű helyeket. Akik viszont a hagyományos étteremre vágynak, azoknak nem ajánlom. A hely kicsi és nem is túl kényelmesek a hokedlik. Viszont az étel és a kedvesség mindenért kárpótol. Pár napon belül kétszer is jártam náluk, így alkalmam volt megkóstolni a pizzát és a tésztájukat is.
Mindkettő nagyon finom volt. Ha újra Egerben járok, biztosan visszatérek hozzájuk. Köszönöm a vendéglátást.
2022. január 17.a párjával járt itt 45A rétesek nagyon finomak voltak (még úgy is, hogy én nem igazán szeretem a túrósat, de a málnás-túrós szenzációs volt). Az rendelt italnál viszont úgy kellett rászólni a kiszolgáló hölgyre, hogy hozza ki.
A hely egyébként hangulatos lehet azoknak, akik szeretik nézegetni a régebbi idők fényképeit.
2022. január 17.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A családdal voltam az étteremben. A hely nagyon családias, kicsit ugyan zsúfolt, de nem is csoda, hiszen minden asztalnál ültek. Az étel kiváló volt és bőséges (pedig én elég sokat tudok enni). A kiszolgálás nagyon barátságos és segítőkész. Ha legközelebb Szegeden járunk, akkor is biztosan ide jövünk vissza.
Köszönjük a személyzetnek a vendéglátást.
2015. november 2.gyerekekkel járt itt 55 Ugyan én egyáltalán nem szeretem a tömeget, de ez az étterem még evvel együtt is nagyon jó. Rengeteg a pincér és mind segítőkész. Mivel maga az étterem pedig svédasztalos, így az adagra senkinek nem lehet panasza. Ráadásul a gyerekeknek 12 éves kor alatt ingyenes (külön gyereksarokkal), így gyerekes családoknak abszolút megnyerő.
Ráadásul annyi féle étel közül lehet válogatni, hogy aki itt nem talál magának olyat, ami ízlik neki, akkor az inkább maradjon otthon és ne akarjon étterembe menni. . .
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55 Ugyan a köztudatban a Balaton úgy szerepel, hogy csak drága (lehúzós) helyek vannak, mi megtaláltuk az ellenkezőjét. A kiszolgálás is kiváló volt és az ételek is. Két kétszemélyes tálat kértünk (egy haltálat és egy Hausmann tálat) és igencsak jóllakva jöttünk el, pedig a két fiam is és én is nagyétkűek vagyunk.
Ja és a házi limonádéjuk szenzációs, aki alkoholmentes italt keres, az csak ezt kérje!
2015. április 14.barátokkal járt itt 55 Szeretek ide járni, általában 6-8 fős baráti társasággal. Innen még semelyikünk nem ment el éhesen (a lányok általában el is viszik az ételük nagyját). Magyaros ízek és bőséges adagok várják az ide látogatót. Maga az étterem nem túl nagy, talán erre a helyre illik a "kis pesti vendéglő" elnevezés, még akkor is, ha ez Budán van, pontosabban Óbudán.
A pincéreket viszont nem irigylem, hiszen az asztalok nagy része a tetőtérben van, illetve nyáron a kerthelyiségben.
2015. április 13.gyerekekkel járt itt 55 Egy hétvégét töltöttünk Gyulán családommal. A nagy városnéző séta alkalmával tértünk be ide. Megkóstoltunk több fajta süteményt és fagylaltot is, mindegyik kifogástalan volt. Emellett vásároltunk náluk bonbont is, ami természetesen azóta elfogyott. Hihetetlen, hogy annyi féle volt, hogy nem tudtunk belőle választani.
Mondanom sem kell, hogy mindegyik nagyon finom volt. Emellett még a kiszolgálás az amiről érdemes említést tenni, hiszen páratlanul figyelmes és barátságos volt mindenki. Felejthetetlen élmény volt Gyulán lenni.
2015. április 13.gyerekekkel járt itt 55 Családommal mentünk be. Ha jól tudom, akkor az egész vendéglőt összesen ketten üzemeltetik. Mind a kiszolgálás, mind pedig az ételek kifogástalanok voltak. Az étel mennyisége nem túl bőséges és valószínűleg olcsóbb éttermet is lehet találni a városban, de én úgy gondolom, hogy megérte betérni ide, ugyanis mindannyiunk étele kitűnő volt.
Én újragondolt brassóit ettem, aminek ugyan semmi köze nem volt az eredeti brassóihoz, mégis mennyei volt. Emellett árad ebből a helyből is (mint az egész városból) a KEDVESSÉG! Köszönet mindenért.