2017. március 14.családjával járt itt 45 Születésnapomra kaptam a kupont a gyerekeimtől, márciusban vettük igénybe. Közel van a fürdőhöz, a központhoz. Kedvesen fogadtak minket, térképpel, kuponokkal láttak el minket. A szállás tiszta volt, barátságos, semmi probléma nem volt vele. Mivel nem voltunk még Gyulán, rengeteg látnivaló várt minket.
A fürdő kiváló és mivel nem hétvégén voltunk, nem is voltak sokan. Az ellátással voltunk kicsit bajban: az adagok lehettek volna kicsit nagyobbak. . .
2017. február 13.a párjával járt itt 55A legjobb fürdőhely szerintem, a hotel tiszta és kényelmes. Kifejezetten olyan szállást kerestünk, ami közvetlen a fürdő közelében van és erre tökéletesen alkalmas a hotel a télikerten való átjárás miatt. A személyzet barátságos, az ételek finomak. Egyetlen dolog nem tetszett: a szálloda wellness részlege csak délben nyit, és hazautazás napján már nem tudtuk igénybe venni sajnos. De visszatérő vendégek leszünk.
2016. november 15.a párjával járt itt 55 Először kb. 20 évvel ezelőtt jártam ide, elég sűrűn Debrecenbe jövet-menet. Már akkor sem okozott csalódást, mindig éhesen érkeztünk és telt gyomorral indultunk tovább. Ezekre az emlékekre gondolva látogattunk el párommal a hosszú hétvégén ismét halászlét enni.
Nem bántuk meg: a harcsa omlós volt, a ponty is leúszott elég szépen:) A kiszolgálás gyors volt és a második fogás is príma volt. Megérte visszajönni ennyi idő után, kedvenc helyünk marad.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 554 napot töltöttünk el anyukámmal és a lányommal a szállodában. Rendkívül barátságos a személyzet, az ellátás kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egy helyen, ki sem kell mozdulni a szállodából. . . tökéletes:) Gyermekbarát, tiszta, jó programokat szerveznek házon belül is. Közel van mindenhez. Bármikor visszajönnék ide, akár télen, akár nyáron.
2015. március 16.családjával járt itt 55 Igazi családbarát hotel, bármikor szívesen visszamennénk. A szobák berendezése csodálatos, a személyzet kedves. A tavalyi év egyik legmelegebb hétvégéjén voltunk, a kinti medence tökéletesen lehűtött minket, na és a jeges limonádé a medence partján. Az Xbox szoba nagyon nagy ötlet, főleg a kamasz gyerekek szülei értékelik szerintem.
Legjobban mégis a biciklikölcsönzés tetszett: pár perc alatt a belvárosban voltunk és a feliratoknak köszönhetően mindenki látta, hogy melyik hotelből jöttünk:)