2018. február 20.barátokkal járt itt 15 2017. augusztusában voltunk egy ismerősömmel. 11. 30-kor van nyitás, mi ott voltunk 5 perccel hamarabb. Már nyitva volt az ajtó, be szerettünk volna menni, de közölték flegmán, hogy 11. 30-kor nyitnak. Jó, kivártuk azt az 5 percet és bementünk. Jelzem nyitáskor, koszos asztalterítő fogadott.
Mintha nem várt vendégek lennénk, unottan megkérdezték, hogy mit parancsolunk. Kihozták az italokat, majd elmondtuk az ételigényünket. Mivel én laktózra vagyok érzékeny, szerettem volna, ha az egyik tetszetős ételt elkészítik laktózmentes változatban, vagy akár azt a részét kicserélik, amely tejterméket tartalmaz. Itt óriási problémát jelent megoldani egy laktózmentes étel elkészítése, mert nem hajlandóak semmit semmivel helyettesíteni. Nem is értem mit gondolnak itt, akinek ilyen betegsége van, akkor már ne is egyen étteremben? Voltam már olyan helyen, ahol körbe ugráltak és megnyugtattak, hogy semmi probléma megoldjuk, hát ez nem volt ilyen, inkább visszakérdezett a pincér, hogy miért nincs nálam laktáz tabletta? ! Többet se megyek oda.
2018. február 20.egyedül járt itt 55 Már többször jártam itt és minden alkalommal figyelmesek voltak a pincérek. Külön köszönet, hogy már az étlapon is fel vannak tüntetve az allergéneket tartalmazó ételek. Nagy segítség, mivel egyre több ember válik laktóz-, illetve glutén érzékennyé. Az ételek nagyon finomak és bőségesek, a választék nagy.
Idény szerűen étlapra kerülnek a séf ajánlatai is, amiket érdemes megkóstolni. Mindenkinek tudom ajánlani.
2013. június 12.családjával járt itt 45Szüleim házassági évfordulóját ünnepelve mentünk el ebbe a családias hangulatú étterembe. A környezetnek megfelelő, változatos vad és halételeket kínálnak az étlapon, amik nagyon ízletesek és gusztusosan vannak feltálalva. A szarvasragu levesük nagyon finom volt és a pisztrángból készült fogások is nagyon ízletesek. Az árak elfogadhatóak. Étkezni jó időben a teraszon is lehet.
2013. június 12.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezetben a Boldogkői vár aljában található. Forró nyári napon kirándulni indultunk párommal a várhoz és megéhezvén betértünk ebbe a középkori hangulatú étterembe, ami a hegy oldalában van kialakítva. Nagyon hangulatos és korhű ételkínálattal rendelkezik.
A középkori szokásnak megfelelően az étkezés kézzel, illetve egy kanállal történik, de hogy ne edd le magad egy középkori palást áll rendelkezésre minden vendég számára. A szörpöket (bodza, málna) feltétlen kóstoljátok meg, nagyon finom és hűsítő volt a nagy melegben. A szarvasgerinc trombitagombával és a kacsapecsenye valami fenséges volt. Óriási adagot szolgáltak fel, amit nem bírtunk megenni becsomagolták. A kiszolgálás nagyon udvarias volt. Nem olcsó hely, de az ízletes finomságok és az élmény megéri az árát. Mindenkinek ajánlani tudom.
Melange Kávéház & Étterem Debrecen -
Melange Kávéház & Étterem Debrecen
2013. június 12.a párjával járt itt 55Párommal voltunk itt. Igényesen kialakított helyszínnel találkoztunk és udvarias kiszolgálással. Az ételek kínálata bőséges, változatos és különlegességek is vannak, amiket más étteremben nem kóstolhatunk Debrecenben. Magas minőség és jó árak jellemzik a kínálatot. Akár párban érkeztek, akár baráti társasággal garantált lesz az elégedettség. Mindenkinek csak ajánlani tudom!