2013. november 1.családjával járt itt 55Egy két szobás bungallót foglaltunk le egy 5 éves gyermekkel augusztusban,amivel teljesen meg voltunk elégedve. Frekventált helyen helyezkedik el és a bungalló helyett szobát is lehet foglalni. Tetszett,hogy a kedves tulajdonosok minden nap jelen voltak és mindenkihez volt egy kedves szavuk. Az étel és a kiszolgálás tökéletes. Jövőre újból megjelenünk. Szívből ajánlom másoknak is! :)
2013. október 28.gyerekekkel járt itt 45 2 család 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el ebben a szállodában két 6 éves gyerekkel. A szoba és maga a hotel szép volt. A medencét szélét egy kicsit koszosnak találtuk (döglött bogarak és egy kis málló vakolat köszönt vissza ránk). De még ez sem olyan vészes.
Az első meglepetés a második napon ért bennünket,amikor a teljes ellátást igénybe véve, a snack ebédhez készülődve az előző napi vacsora köszönt vissza ránk az asztalról! Egy kis melegített leves és egy fogás melegített második! A vacsora 7-től 9-ig vehető igénybe,ehhez képest 8 órakor se étel,se evőeszköz nem volt az asztalokon. Mikor ezt szóvá tettük,akkor közölték velünk,hogy várni kellene 10 percet,amíg elmosogatják. Megvártuk a 10 perc mosogatást és a pincér egy hanyag mozdulattal,szalvétába csomagolva elébünk vágta az evőeszköz kreációt az asztalra. Étel utánpótlás nem volt. A desszertet csak hírből hallottuk! :)A pincérnek és a recepción is elmondtuk ugyanezt és aki hallotta a környező asztaloknál,mind alátámasztotta igazunk. Alapjában véve a gyermekek jól érezték magukat a mind a medencében,mind a játszóházban (ami jó ötlet). Nem szoktam felháborodni és véleményeket írni,mert nem lehet minden tökéletes,annak ellenére hogy az ember a pénzéért mindig tökéleteset vár,pláne egy 4 csillagos szállodában,de ezt a helyet,ennyiért nem fogom másnak ajánlani!