2015. január 15.a párjával járt itt 55 Kettesben töltöttünk 4 napot (3 éjszakát) a Hotel Eger & Parkban. Kiváló volt minden, a szálloda elhelyezkedése is nagyon kedvező, el is mentünk megnézni a várost kétszer is, mert annyi a látnivaló. A Gárdonyi Géza Színház 200 m-re fekszik a szállodától, így oda is elmentünk és egy nagyon jó előadást láttunk.
A szálloda nagyon elegáns, a fogadtatás nagyon kellemes volt, kedves recepciós munkatársakkal. A szoba tiszta volt, jól fűtött, modern. Az étteremről is csak felsőfokban tudunk nyilatkozni, volt minden igénynek megfelelő kínálat, különlegességek, olyan embereknek, akik a könnyedebb ízeket keresik, de a hagyományos magyar konyha ételei is ott voltak a svédasztalos kínálatban. A wellness részleg is nagyon jó, kiváló a bioszauna, a gőz, az infra szauna, az úszómedence is megfelelő hosszúságú, még egy jól felszerelt fittnessz terem is volt. Láttuk, hogy még vannak egyéb sportolási lehetőségek is, például pingpong, de arra már nem jutott időnk. Az egyetlen negatívum az volt, hogy hamar elrepült ez a minivakáció.
2013. április 25.a párjával járt itt 35 2012 oktòberèben jàrtunk Paràdfurdon. A kornyezet csodàs, a hotel màr nem annyira. A szobàban a tàvirànyìtò nem nukodott a fuggony kissè leszakadva, a villanykapcsolò a furdoszobàban szintèn nem mukodott.
Hiàba szòltam nem javìtottàk meg, mìg mi ott voltunk. A wellness rèszleg nyitvatartàsa olyan volt, hogy az utolsò nap màr nem tudtuk igènybe venni, hiàba kèrtuk, 1 òràcskàt mehettunk volna, de csak 8000. -Ft megfizetèse ellenèben. A szemèlyzet tobbnyire mogorva volt. Az ètteremben hagyomànyos ètelek szuk vàlasztèkàt talàltuk, az "olivaolaj" minosìthetetlen volt.
2013. április 25.a párjával járt itt 55 2013. màrciusàban jàrtunk a velencei hotelben, csodàs volt,nagyon jòl èreztuk magunkat. A wellness rèszlegben sok minden van, szaunàk, gozkamra, aromakabin, jacuzzi, gyògyvizes medence. Az ètterem klassz,meglepoen nagy a vàlasztèk ès finomak az ètelek.
A szoba kènyelmes ès tiszta volt,a furdoszoba is. A szemèlyzet kedves volt ès minden szèp ès jò volt.