2017. március 18.a párjával járt itt 35 A napokban jártunk a párommal az étteremben, nagyon jókat hallottunk az ismerőseinktől róla. A környezet és a berendezés ízléses, szép, a kiszolgálás gyors és udvarias. Mindezek után azért csak átlagos az értékelésem, mert a rendelt harcsa halászlé és a korhely halászlé szinte ehetetlenül sós volt!
Az áraik pedig kiemelkedően magasak a környék halászcsárdáinak áraihoz képest!
2016. november 9.családjával járt itt 55A szállás kitűnő, a kültéri gyógyvizes medencében ücsörögni a sötétben felejthetetlen élmény. A szobák kényelmesek, tiszták, személyzet udvarias, az ételekre pedig nem találok szavakat, ügy a mennyiség és a minőség kifogástalan!!! Remélem hamarosan újra a szálloda vendégei leszünk!Ajánlom mindenkinek!
2016. május 10.a párjával járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, minden elérhető volt percek alatt amit látni akartunk. A személyzet kedves, segítőkész. A reggeli volt az, amit nem igazán tudnék kiválóra értékelni, de aki nem kér ellátást, az is meg tudja oldani kulturáltan a teakonyhákban az étkezését.
Összességében amennyit fizettünk, ahhoz képest nagyon elégedetten távoztunk, ajánlom azoknak, akik nem a wellness szerelmesei és kényelmes, kulturált szállást keresnek.
2016. április 13.a párjával járt itt 55A szálloda elhelyezkedése méltó a nevéhez, csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi öbölre az erkélyekről. A kerékpár kölcsönző nagy találmány, mi is elkerékpároztunk egészen Keszthelyig a kiépített kerékpár úton, amely a Balaton partján fut végig. Imádtuk! Kedvesek a személyzet tagjai, az ételek finomak. Összefoglalva nagyon jól éreztük magunkat!
2016. április 10.a párjával járt itt 55 Miskolcról hazafelé jövet úgy gondoltuk párommal, benézünk az étterembe és ha lehetséges eszünk valamit. A hely szép belülről, a terasz még nem üzemelt, hiszen március eleje volt. Nem volt vendég rajtunk kívül, kicsit meg is szeppentünk, de a felszolgáló hölgy kedvessége és segítő készsége hamar eloszlatta félelmünket.
Aztán érkezett az étel, amely úgy mennyiségében és minőségében is kifogástalan volt. Remélem egyre több vendég tér be hozzájuk és kóstolja meg a tulajdonos/séf úr finom ételeit!
2016. január 10.gyerekekkel járt itt 45 Az ételek finomak, bőségesek, kiszolgálás udvarias, gyors, viszont az előttem szóló Watsonhoz csatlakoznék, a pincér a számla mellé megjegyezte, hogy a kiszolgálási díj nincs az összegben! ! ! Nem néztük meg a számlát tüzetesen,(bár nem volt irreálisan magas az összeg) de legközelebb mindenképpen meg fogjuk tenni! ! !
Mégis javaslom mindenkinek, kóstolja meg az ételeket ha erre jár,itt nem lehet éhen maradni.
2016. január 9.a párjával járt itt 55A Fehér Amur étterembe készültünk halászlét enni egy vasárnapi napon, de "sajnos" telt ház volt, ezért új hely keresésére indultunk, így kerültünk a Kormorán étterembe. Nem bántuk meg, nagyon gyorsan kiszolgáltak bennünket, az adagok bőségesek és finomak.Azóta többször is voltunk az étteremben. Ajánlom mindenkinek!
2014. július 10., kollégákkal járt itt 452014 áprilisban jártam itt egy konferencián, féltünk, hogy a rossz időben hidegek lesznek a szobák, de hála istennek és a szállodát üzemeltetőknek nem kellett fáznunk. A szolgáltatásokkal és az ételekkel is meg voltam elégedve. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne plhenni a siófoki sétányok szomszédságában, de ahhoz elég távol,hogy ne zavarja a sokadalom. Összességében jól éreztük magunkat!
2014. június 10.a párjával járt itt 55Minden nagyon szép volt, csodálatos időt fogtunk ki áprilisban, ezért még a medence melletti üvegajtót is kinyitották. Az ételek finomak és bőségesek, nem találtam kivetni valót a szálláshelyen. Ajánlom mindenkinek! A reneszánsz vacsora nagyon jó ötlet volt, élveztük. A fellegvárra láttam rá minden reggel, amikor felébredtem, nagyon szép!