2013. augusztus 5.a párjával járt itt 55 10 napja bukkantunk rá a Pajtára, egy héttel később barátokkal tértünk vissza és már várjuk a következő alkalmat. Egyszerűen muszáj mindent végigkóstolni (akár többször is)a hetente , két hetente változó étlapon. Gyönyörű természeti környezet, ízlésesen és igényesen kialakított étterem, barátságos, családias érzetet keltő felszolgálás jár a kulináris élmény mellé.
Isteniek a gyümölcslevesek, a rukkolás tészta, a fűszeres padlizsán, a tökmagolajos burgonyasaláta nyúlmájjal, tökéletes a csokoládés szuflé és a levendulás kecskesajt sajttorta, hogy csak néhányat említsek azok közül, amit már kipróbáltunk. Helyi termelők igényes alapanyagaiból készülnek a különleges, átlagos étlapokon nem fellelhető ételek. A Molnár János kecskesajtaiból készült válogatás csodálatos. Az ételek mellé különböző ízesítésű, helyben sütött kenyeret szolgálnak fel. Különösen jól esett a kellemes,igényes, diszkrét háttérzene, a "zajmentesség", a fesztelen légkör. Gyerekeknek van játszótér. Néptánctáborokat, rendezvényeket, esküvőket is szerveznek itt. A környék ideális kirándulók és az Örséget megismerni vágyók számára. Mi itt törzsvendégek leszünk.