2014. augusztus 20.a párjával járt itt 35 Vasárnapig tartott a 4 napos pihenésünk a hotelben. Változékony idő miatt az este 10-ig nyitva tartó wellness részleg ideálisnak tűnt. Megérkezésünk napján részt vettünk 2 alkalommal is a szauna szeánszon, ami jó volt. Az eső miatt azonban a melegvizes, pici élménymedence teltházas volt, így maradt a szobai pihenés.
Apropó szoba: nagyon szép, tágas és tiszta. Következő délelőtt ismét wellness-szel kezdtük a napot, és szomorúan tapasztaltuk, hogy a meghirdetett szolgáltatások időszakosan működnek. pl. : 14 órából 2*2 órát (du. és este! )működik a gőzfürdő mely a felfűtési idővel együtt értendő; a két finnszaunából a nagyobb csak 14 órától volt bekapcsolva, pedig teltházas volt a hotel;jégkása kút csak a szeánszok napján működik! Recepción bunkó stílusban adták tudtunkra, hogy ez 1 éve gazdasági okokból, vezetőségi utasítás miatt van így. Mivel ez nem változott, következő nap vezetőt kértünk, azonban 4*-os hotelnek hétvégén nincs vezetője. Étkezésről annyit, hogy hétközben szegényes, hétvége kicsit jobb, nem túl ízletes. Ételek utántöltése akadozó, pincérek segítőkészek voltak (1dl poharakkal kell reggelinél rohangálni, kértünk 1 nagyot :))
Mi is és mások is teljes szolgáltatást fizettünk, de nem ezt kaptunk!