2016. október 6.családjával járt itt 55 Rendszeres, visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. A környéken a legjobb ár-érték arányú helynek gondoljuk. A kiszolgálás kedves, udvarias, segítőkész és gyors. Az ételeik egytől egyig nagyon finomak. Menüt is többször ettünk, és mindig kifogástalan volt.
Az étterem korrektségét az is bizonyítja, hogy volt olyan alkalom, bár a menüre kihirdetett időn belül érkeztünk a menünek szánt étel elfogyott, így más lehetőséget kínáltak fel, de szintén a menü árában. Ha legközelebb Bükfürdőn járunk, akkor is őket választjuk! ;)
2016. október 5.a párjával járt itt 45 Az érkezéskor a recepciós hölgy nagyon kedves volt. Hamarabb érkeztünk, de a csomagjainkat így is le tudtuk pakolni, míg a szobánk elkészül. A személyzet végig kedves volt. Ami egy picit fennakadást okozott, az az étterem mérete. Mindenki közel egy időben érkezett reggelizni és vacsorázni, így volt alkalom, hogy várni kellett egy üresedő asztalra.
A reggeli választék bőséges volt és nem kellett könyörögni, hogy pótolják ami elfogyott. A félpanziós étlapról is bőven lehetett finomat választani vacsorára. A wellness részleg nekem egy picit kicsi, de amit igazából furcsálltam, hogy szaunázás után nem tud az ember egy lefeküdni (az egész wellnessbe 2db ágy volt). Összességében egy jó hely arra, hogy az egész napos túrázás után pihenjen az ember.