2014. október 25., kollégákkal járt itt 55A szálláshely az elvárásoknak megfelelő felszereltséggel, tisztasággal, viszonylag tágas szobákkal várt minket. A személyzet segítőkész volt a tájékozódással, közlekedéssel és a programválasztással kapcsolatban is. Rugalmasan kezelték a beköltözést. A kilátás nagyon szép, a szállás nagyon közel van a belvároshoz, várhoz, minarethez. Kellemes hétvégét töltöttünk itt.
2014. július 27.a párjával járt itt 55 A Bakonyvári Panzió és étterem családi vállalkozásban működik, ez érződik a szállás és a vendéglátás hangulatán is. Szívesen fogadják a családokat, kirándulni vágyókat. Kerékpár kölcsönző, kisvonat, programszervezés finom ételek segítik az ide érkezőket a kikapcsolódásban.
A szálló udvara a Gerence patak partjára nyílik, a közelben számos túristaútvonal, és látnivaló található.
2014. június 3.gyerekekkel járt itt 55 A Caffé Mauro olasz ízekkel és minőséggel, igényes alapanyagokból készült, elérhető árú ételekkel várja vendégeit. Az étkezés megkoronázásaként számtalan isteni sütiből válogathatunk. Nyáron van igazán mediterrán hangulat, amikor megnyílik a terasz, nagyon kellemes estéket lehet eltölteni itt egy jó vacsora mellett.
Ilyenkor természetesen fagyi az édesség, ami szintén első osztályú, kedvencem az étcsokis és az epres. A pizza is nagyon finom, eredeti olasz hozzávalókból számtalan változatban, ropogós, vékony tésztából készítik.