2015. január 7.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat.Gyönyörű környezetben kedves kiszolgàló személyzet vett minket körül.Szèp rendben volt minden,kényelmes,nagyon rendezett volt a szobànk,az étterem kínàlata is remek volt.Lehet,hogy újra visszamegyünk:)))
2015. január 6.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A kiszolgáló személyzet fantasztikusan készséges, kedves és udvarias. A wellness-részlegben is jól éreztük magunkat, igaz a Jakuzzi karbantartásával voltak némi gondok, ugyanis azok a funkciók, amiket szerettünk volna használni, nem működtek.
A wellness -részleg panorámája viszont - különösen a medencében úszkálva- mindent feledtetett. Az étterem nagyon szép, tetszetős, de az ételek nagyon minimanóknak valók és ízetlenek, a sütemények meg fantáziátlanok. Itt nem lehet jól lakni. Megbántuk, hogy félpanzióra fizettünk be, mert a környéken lévő éttermek sokkal ínycsiklandozóbb ételeket kínáltak.