2022. szeptember 18.családjával járt itt 55Igazi, vérbeli vendéglátós tulajdonosok! Nagyon jól éreztük magunkat, visszajövünk még biztosan. Hangulatos hely, finom ételelek, kényelmes szobák, élőzene, csak jót tudok írni. Köszönjük az élményt!
2016. október 6.családjával járt itt 55Maximálisan vendégközpontú étterem! A kisgyermekes családok paradicsoma a rengeteg játék miatt! Nagyon finom, házias ételek, bőséges adaggal, korrekt árral, udvarias, a mindent frissen készítve tálaláshoz képest gyors kiszolgálással. Ami nekem külön tetszett, hogy a 7 fős társaság egyszerre, frissen és melegen kapta meg az ételt! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a Mátrában jár!
2016. október 6., csoporttal járt itt 55Egy 22 fős csoporttal voltunk 4 napig, az elhelyezkedéséből adódóan csoportoknak nagyon ajánlom. Este sokáig buliztunk, de senkit nem zavartunk az erdő közepén! :) Nagyon finom félpanziós ellátást kaptunk, maximálisan vendégközpontú tulajdonostól és személyzettől. Nagyon szép környezetben van a szállás! Saját parkolóval, ami még busznak is megfelel. Ajánlom mindenkinek!
2016. október 6.a párjával járt itt 25 A vacsora kínálat 3 nap alatt nem változott és még erre is várni kellett sokáig. . . A reggeli minden reggel ugyanaz, mindenért szólni kellett, ami kifogyott. A recepciós fiatalember nem tudta megmondani, hol találjuk a postát :( Este ugyanaz volt a recepciós, az italos és ételes pincér, a folyosón a mozgásérzékelős világítást folyamatosan elfelejtették bekapcsolni.
Az ablakot nem tudtuk bezárni, mert nem működött a zárszerkezet. Csak annak ajánlom, aki a gyógyvíz miatt megy oda, mert a fürdőbelépő benne volt az árban. Ár-érték arány nem megfelelő, pedig kis odafigyeléssel jó lehetne. . .
2016. október 6.családjával járt itt 55 Segítőkész tulajdonosok, finom, bőséges reggeli, a közelben hangulatos, vendégközpontú étterem, jó ízű ételekkel,ár-érték arány jó. Másoknak is ajánlom, aki szereti a hegyi levegőt és az aktív, sétálós pihenést! Mi már másodszor járunk itt, szerintem visszajövünk még.
Könnyen megközelíthető, saját, zárt parkolóval rendelkezik, vendégközpontú ellátás.
2016. október 6.a párjával járt itt 55Maximálisan segítőkész személyzet, vendégközpontú tulajdonosok, nagyon finom ételek. Kényelmes a szállás, van sportolási lehetőség, pár méter a Balaton. Saját, zárt parkolóban van parkolási lehetőség.
Kuponnal voltunk, az érték magasan felülmúlta az árat! Júniusban voltunk először, szeptember elején újra a szüleinkkel, de jövőre is visszamegyünk még!
2016. július 7.a párjával járt itt 55 Udvarias, kedves és figyelmes kiszolgálás, szép és tiszta, kényelmes szobák, kicsit a főút zaja közel van, de összességében nagyon jó, kellemes hely. Ami nagyon tetszett: nem kellett keresgélnünk a reggelinél, hogy hová üljünk, az asztalunk ki volt jelölve. A reggeli bőséges, finom volt, ízlésesen tálalva.
Érezhetően a vendégekért történik minden, igényes, szép panzió, reális árakkal. Szívesen ajánlom mindenkinek!
Royal Hotel válasza
Köszönjük értékelését, várjuk vissza önöket !
2016. október 4., Royal Hotel, tulajdonos
2016. május 9.családjával járt itt 15 Érkezéskor a valószínűleg tulajdonos hölgy elég udvariatlan volt, mellesleg ottlétünk alatt végig. . . az ágyban a matrac lentebb van, mint a fakeret, ezért elég érdekes kikelni belőle. A korlátlan fogyasztáson úgy lehet spórolni, hogy nincs,aki kiszolgáljon, a párom ebédnél,/miután már 20 perce váruk a pincért/ odament a bárhoz, hogy hoz egy italt, mire a hölgy udvariatlan módon közölte vele, hogy az nem úgy működik, várjon a sorára.
. . Kétéves kisunokánk még pelenkás,kértünk szemeteszsák cserét, a takarítónő közölte, hogy nincsen, vigyük oda és dobjuk az ő zsákjába a szemetünket! A jakuzzit külön kellett kérni, hogy indítsák el, a hab fölött nem kosz van, á, dehogy, a masszázs után jönnek és az az elhalt bőr! ! ! , de a víz tiszta. . . . A weboldalon szereplő képen a koktélozó pár nem ebben a hotelban van, az biztos, mert itt egy szál jéghideg merülőmedence van és a koszos jakuzzi, a pálma abban a sötétben nem maradna meg. Első este a levesünkben egy hosszú fekete hajszál úszott, a pincér kicserélte, de minek? A második napra választott csőben sült penne tészta szerintem kb egy órát ázott a vízben és gyakorlatilag ehetetlen volt, kávét szerettünk volna inni, a bárban nincs kávégép, mondta a tulajnő, miközben látom, hogy ott van a pulton. . . A padlószőnyeg foltos, a fürdőszoba padlója ragad a mosószertől. Az összegzés: jól éreztük magunkat, mert jól akartuk érezni, de senkinek nem ajánlom! Sok helyen jártunk már itthon és külföldön egyaránt, de ennyire még soha senkinek nem volt a homlokára írva, hogy utálja, amit csinál, mint ezeknek az embereknek! Úgy éreztük, elnézést kellene kérnünk, hogy zavarjuk őket. . .