2017. március 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyula egy gyönyörű város,szép várral. De az Erkel hotel egy szuper hely. Hatan voltunk családdal ( vagyis 8-an két pici kutyával)egy szülinapot ünnepeltünk,a 60. -at! Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tiszta és tágas,a személyzet nagyon kedves. Az ételekről meg csodákat lehetne írni,nagyon választékos,finom és bőséges.
Jó megoldás a fürdőbe vezető összekötő út a szállodából,ami minden igényt kielégít. Meglepetés kártyát is kapott az ünnepelt,ami rendkívüli figyelmességre utal. Biztos visszatérünk még! Köszönjük neked Gyula,Erkel Hotel!
Legrosszabb kirándulásom. -
Club Thermál Kastély Poroszló
2016. augusztus 16.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy wellness hétvégét töltöttünk Poroszlón,ami hatalmas csalódás volt. Már érkezéskor nem tetszett,hogy autóval megálltunk a bejáratnál bejelentkezni,és rögtön ránk szóltak,hogy itt nem lehet parkolni. A szoba elég lelakott volt,régi bútorok,az ablak nem működött,nem lehetett bezárni. Az ágynemű,ahány darab,annyi színű és minden nagyon kopott.
Az ételek ehetőek voltak,de nem finomak. Reggel a kávéért fizetni kellett. Jakuzi nem működött,de nem is hiányzott,amilyen volt. Egyébként mindenért külön fizetni kellett,összefoglalva szörnyű volt. A park nagy,valamikor szép lehetett,de most nagyon gazos volt. Ide többet soha nem mennék,még ha ők fizetnének,akkor sem.
2016. július 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tapolcát elhagyva Gyulakeszire érünk egy nagyon szuper kis étterem van,a neve autós pihenő, nagy parkolóval. Itt kapni a legjobb velős pirítós kenyeret. Sokat járunk ide,mert mindig minden friss és finom. Ízletes a hamburger,a hurka,a csülök. . . stb,tehát minden. A választék bőséges,az italoknál is nagy a választék.
A kiszolgálás nagyon udvarias és segítőkész. Maga a hely olyan hangulatos és patyolat tiszta. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet,mert aki egyszer ott étkezik,visszatérő vendég lesz.
2016. május 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Hotel Kapitány egy csoda,melyben senki sem csalódik,aki ide látogat. Nekünk nagyon tetszett,mindennel megvoltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak,a személyzet kedves és minden ragyog a tisztaságtól. Kell ennél több? A kilátás a várra egy élmény. A wellness részleg szuper.
Voltunk lovagi tornával egybekötött vacsorán az arénában,ami semmihez sem hasonlítható,annyira jó volt! Mindenkinek ajánlom ezt a kis ékszerdobozt!
2016. május 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Eger egy gyönyörű város,a Park Hotel pedig egy szuper szálloda. Az ételek nagyon finomak,nagyon-nagy választék van rengetek mennyiséggel. Itt még a válogatósak is jól lakhatnak. Tetszett még a zárt parkoló és a város közelsége. A wellness a legmodernebb,nagyon szép! Szívből ajánlom mindenkinek ezt a hotelt! Mi jövőre is megyünk!