2019. szeptember 1.gyerekekkel járt itt 25 A pizzériára azért eset a választás mert kb 8 éve kitűnő nagy adag és finom pizzákat ettünk itt párom. Ezért úgy döntöttünk most a gyerekeinkkel is elmegyünk és eszünk egy jót nyaralás alatt. A pizza tésztája mint a chips vékony és törik, szó szerint mint a chips. Feltét alig van rajta! Szósz az meg annyi, hogy a végére émelyítő.
A 8 évvel ezelőtti hely ami megtetszett kancsóban adták a szószt és te tettél rá amennyi jól eset. Egy kicsi utcában található a kiülő része a pizzériának, annyi hely van az asztalok és a falak között, hogy éppen egy személyautó elfér, tehát egy babakocsis család leül 5 percenként arrébb kell tenni a gyereket kocsistól, hogy a pizza futár autó elférjen. Az árak drágák! Az adagok kicsik és sovány a feltét. A kiszolgálással nincs baj, de nem éri meg. 4 pizza és 5 üdítő fogyott el 11. 000 ft értékben és nagy családi pizza nincs!
2019. szeptember 1.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fiatal szőke hölgy aki kiszolgált bennünket 2 felnőtt és 3 gyermek, nagyon segítőkész figyelmes és rendes volt. A mennyisége és a minősége az ételeknek rendben volt. Hely nyugodt és családbarát. Telefonon foglaltam asztal érkezés előtt abban is segítőkészek voltak, mire odaértünk minden rendben volt! Helyünk meg volt babakocsival! Ajánlani tudom mindenkinek.