2015. január 16.a párjával járt itt 55A Hotel nagyon szép helyen a vár tövében helyezkedik el. Kiváló ételek,tiszta,kényelmes szobák,udvarias személyzet. . . . A wellness részleg tiszta,nagyon kellemes kikapcsolódást biztosít a vendégek részére. Rengetegen mennek kisgyermekekkel,családbarát szálláshely.
Több alkalommal voltam,de még soha nem csalódtam. Szívből ajánlom Mindenkinek!
2013. augusztus 27.egyedül járt itt 55 Harmadik alkalommal jàrtam itt, és mint mindig most is nagyon jól éreztem magam. Pont a Savaria karnevàl volt a vàrosban,ezért telthàz volt a szàllàson is,de ez nem ment a kiszolgàlàs rovàsàra. Sőt, be is öltöztek tógàba, nagyon jópofa volt.
Szombaton a korai indulàsra akkorra reggeli csomagot kaptam,hogy egyedül meg se tudtam enni. Nagyon szépen köszönöm a kedves,baràtsàgos fogadtatàst és kìvànok még rengeteg siketes évet! Remélem hamarosan újra talàlkozunk! :-D
2013. július 9., kollégákkal járt itt 55 Eddig két alkalommal jártam a szállodában és még sosem csalódtam. A szobák tágasak, tiszták,az ágy kényelmes a személyzet udvarias. A vasút az épület mellett halad el, de Én nem halottam a vonatot. Az étteremben nagyon finom ételeket ettünk vacsorára, a reggeli bőséges volt.
Mindenkinek ajánlom, aki egy színvonalas étteremben akar jóízűen enni, illetve egy tiszta, nyugodt szállást keres. Az külön élmény, hogy az épület mellett található az Árkád bevásárlóközpont.
2013. július 9., kollégákkal járt itt 55 Több alkalommal jártam már az étteremben, mivel 3 éven keresztül itt tartottuk a céges vacsoráinkat. A hely csodálatos környéken van, rálátni a várra alulról. Az étterem tiszta, kulturált, a kiszolgálás nagyon barátságos, udvarias. A konyha remek. Nagyon finoman készítik a libamájat, azóta se ettem sehol olyan jót.
A desszertek szintén nagyon finomak. A kis különálló helyiségekben remekül elférnek kisebb társaságok, Mi mindig ugyan oda kértük az asztalt. Egyik évben csak a kedvünkért voltak nyitva, mivel dec. 23-án tudtuk megtartani a karácsonyi vacsoránkat. Minden elismerésem, szívesen ajánlom mindenkinek!
2013. június 17. járt itt 55 Rendszeresen szoktam itt ebédelni,mert minden nap széles választékkal, finom, házias ételekkel várnak mindenkit. Kedves, udvarias a kiszolgálás, az ételekből fél adag is kérhető. (amivel Én jól szoktam lakni) Minden nap napi menü is van, ami általában 790 Ft-tól kapható. Egy levesből és egy főételből áll.
Van állandóan giros pitében , tálon, amit szintén nagyon szeretek. Mindig finom desszerttel is várják az édesszájúakat. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyorsan, finomat és laktatót akar enni!
2013. június 15.barátokkal járt itt 55Egy baráti társasággal jártunk itt, nagyon színvonalas, tiszta hely. Az ételek nagyon nagyok, finomak, ízletesek voltak. A kiszolgálás udvarias, segítőkész. Az ár-érték arány jó. Szép, tiszta az étterem, a mosdó különösen elegáns, rendezett, tiszta. Biztos, hogy több alkalommal is el fogok ide látogatni, ajánlom mindenkinek!
2013. június 15. járt itt 55 Eddig egy alkalommal jártam itt, de az maradandó élmény volt számomra. Nagyon imádom Szegedet, és ez a szálloda pont a belváros közepén található. Nagyon ízletesek az ételek, tiszta a szoba, kedves, udvarias a személyzet. A wellness rész kicsit kicsi, de kettesben is használható 1 órára. . . .
:) Nekem nagyon tetszett a hely, biztos vagyok benne, ha legközelebb Szegeden járok csak itt fogok megszállni. Mindenkinek ajánlom!
2013. június 15. járt itt 55 Több alkalommal jártam már ebben az étteremben, legutoljára májusban. Nekem nagyon tetszik a hely,mivel imádom a görög ételeket, mentalitást. Az ételek, amiket fogyasztottam friss, kiváló ízű és zamatosak voltak. A kiszolgálás rendkívül udvarias. Mivel első osztályú hely, az árak nem a legalacsonyabbak, de szerintem alkalmanként megengedhető egy kis kilengés.
Nagyon ajánlom mindenkinek a helyet. Fizetés után még egy szál virágot is kaptam távozáskor. Színvonalas.
2013. június 15.barátokkal járt itt 55 Eddig egy alkalommal jártam ebben az étteremben, Nekem nagyon tetszett. Egy kis csapattal találkoztunk ezen a helyen, ahol egy est-ebédre voltunk hivatalosak. Már a helyszínre érkezve megtetszett az étterem kialakítása, feltűnő tisztasága. Kellemes zene szólt, nagyon jól éreztük magunkat.
Az ételek hatalmasak és nagyon kiválóak voltak, a személyzet udvarias és figyelmes volt. Mindig megnézem a mosdót, az fantasztikusan berendezett,igényes és tiszta. minden elismerésem a vezetőségnek. Ritka egy ilyen szép, tiszta, színvonalas hely. Többször is fogok el fogok menni ide.
2013. június 15., kollégákkal járt itt 25Nem ajánlanám, mert egy céges vacsoránk alkalmával voltunk itt. Drága, az ételek kicsik és nem ízletesek. A hely, ahol az asztalunk volt szép, hangulatos volt kis kandallóval, de azon kívül semmi nem tetszett benne. A kiszolgálás sem volt az igazi, nem mondanám barátságosnak. Én és akikkel voltam, biztos nem megyünk többet.