2019. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 15 Soha az életben nem találkoztam még ilyen koszos szállodával! A lyukas ágyneműn hajszálak voltak, a párna csomókban összeállt. Morzsa volt a kanapén és a szőnyegen. Minden foltos volt! ( ágynemű, törölköző, függöny, kanapé) Használt WC. papír fogadott minket. Sem a szoba, sem a fürdőszoba nem volt kitakarítva!
Az ablakpárkány tele volt elhullott bogarakkal és kosszal. Minden koszos-poros volt! Ezt az állapotot azonnal jeleztük a recepción, és teljes takarítást kértünk! 1 óra múlva még nem volt kitakarítva a szobánk. . . cserébe kaptunk 1 üveg bort, és gyümölcstálat. Na ekkor végleg betelt a pohár, azonnal visszakértük a pénzünket és távoztunk! Felajánlották, hogy kitakarítják azonnal a szobát, de ebből mi már nem kértünk! Felháborító, hogy ilyet megengednek maguknak! Rajtunk kívül még 2 családnak is ugyanilyen problémája volt a szobával, ők is panaszt tettek, de ők maradtak. A lépcső mellett végig el volt dobálva a szemét. Ilyet én még szállodában nem láttam! Parkolási lehetőségük is kritikán aluli!
2019. június 11.gyerekekkel járt itt 55 Sok szállodában jártunk már, de a Greenfield Hotel felülmúlhatatlan! Nagyon kedves, segítőkész személyzet, tisztaság, változatos, finom ételek, italok jellemzik a szállodát. Gyönyörű környezetben helyezkedik el. A wellnes részlegben mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő medencét és szolgáltatást!
A programok szuperek voltak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Mi egy felejthetetlen Pünkösd hétvégét töltöttünk itt, és még biztosan visszatérünk!
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük kedves visszajelzését! Örülünk, hogy szállodánkban eltöltött pünkösdi pihenésük alkalmával kellemes napokat töltöttek el nálunk, elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, programjainkkal és kollégáink munkájával is.
Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Szívélyes üdvözlettel Bükfürdőről: a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata.
2019. június 17., , Greenfield Hotel Golf & Spa