2015. szeptember 5.gyerekekkel járt itt 35 5nap 4éjszaka kisgyerekes család 2015 Július A szálloda fekvése étterme kiszolgálása megfelelő volt. a szoba 4 ággyal zsúfolt volt. az erkély ajtón nem volt szunyogháló,ami igen kellemetlen volt becsukva mert légkondi sehol nincs a szállodába,még az étteremben sem,konkrétan lefolyott a smink az arcomról. . . . .
az ételek frissek finomak voltak,a déli leves félpanziós kereten belul szerettuk. a tea vacsoráig elérheto volt grátisz ezt is nagyon szerettuk. a wellness részleg szóra sem méltó gyerekes családnak. mi a nyaralás felénél tudtuk már hogy elöször és utoljára vagyunk itt.
2015. március 9.gyerekekkel járt itt 55Már többször jártunk a hotelba,és mikor eljött a nagy családi nyaralás akkor nem volt kétséges hogy ebbe a hotelba menjunk. Anyukám apukám,férjem,kisfiam,jómagam és a pocaklakó. voltak kéréseim már a foglalás alatt és után módositgatások gördulékenyen kezelték. a szoba tágas volt tiszta felszerelt. a kaja szuper,a wellness is kiváló! imádtunk Bellevue! ! ! ! :)és köszönöm a szulinapi tortát! ! !
2013. május 5.gyerekekkel járt itt 55 egy szülinapi ajándék vacsira hívtam meg a családomat,az elképzelt helyet is biztosították nekem pedig egy órával a vacsi elött kértem. az ételek hatalmas adagokban kerültek elénk,ízletesek voltak,és gyönyörű tálalás is fokozta az élményt! a kisfiamra az egyik kedves pincér nő figyelt hogy nyugodtan tudjunk enni mi felnöttek!
! ez ritka,hogy erre is figyeljenek! ! még egyszer köszönöm szépen! ! és az ajándék dísz katica bogarat és sportcsokit is! !
2013. május 5.gyerekekkel járt itt 45isteni hetet töltöttünk a Piroskába!!
a reggeli kaja jó,de a vacsi étlapja unalmas választék nincs,a fürdő kiváló mint a pihenésre,mint egy jó csobbanásra a hat éves fiammal!!!a személyzet segítőkész,a kedvesség határtalan!!
tökéletes szórakozás egy család számára!!
köszönjük Hotel Piroska!
2013. május 5.gyerekekkel járt itt 35 majdnem jónak mondanám,de! olyan szobát kaptunk kisgyerekkel ahol klima nem volt,az ablakot meg ha kinyitottam alatta volt egy hatalmas hangfal és bömbölt egész este,a wellness részleg szóra sem méltó,egy koszos jacuzzi,és a parkolóba elhelyezett merülő medence jéghideg vizzel. . . ennyi. . . .
viszont mindent kárpótolt hogy közel volt a három emeletes élményfürdő,illetve annyi ételt kaptunk hogy nem bírtuk elfogyasztani és olyan ízletes volt! ! ezt nagyon köszönjük! ! ! de sajnos nem vágyunk vissza. . .
2013. május 5.a párjával járt itt 55 nászutaztunk a Mátyásba,isteni volt! ! a kényelem az első helyen szerepel! a kaja kifogástalan,mint ízre és mennyiségre egyaránt, étterem is kiváló volt! ! a fürdő akkor inkább gyermektelen pároknak illetve idősebbeknek volt való. . . . azaz nekünk! ! azóta már bővült kis családom de a Mátyás se tétlenkedett! !
a fürdőt bővítették a lurkóknak. szeretnék egyszer visszamenni. egy hátránya van hogy sajnos nagyon messze van Hajdúszoboszló a kis falumtól! ! :(